Pora į filmo peržiūrą maždaug už 50 mylių į pietryčius nuo Los Andželo centro atvyko 21.35 val. Tai, jog kino teatro salėje įvyko tragedija, paaiškėjo tik pasibaigus seansui, dvi į galvas pašautas aukas aptiko valytojai. Šie akimirksniu iškvietė pagalbą.

R. Goodrich buvo paskelbta mirusia įvykio vietoje, o A. Bajarasas skubiai išgabentas į ligoninę. Ten jo gyvybę palaikė aparatai, tačiau išgelbėti aukos nepavyko – ankstų šeštadienio rytą vaikinas paskelbtas mirusiu.

„Reiškiame užuojautą jų šeimai ir draugams“, - sakoma Policijos departamento pranešime.

Po įvykio netrukus buvo sulaikytas įtariamasis. Juo tapo 20-metis Josephas Jimenezas. Anksčiau šią savaitę vaikinui jau buvo pateikti įtarimai žmogžudyste, pasikėsinimu nužudyti ir apiplėšimu.

Policijos atstovai teigė, kad J. Jimenezui gali būti skirta mirties bausmė, jei prokurorai nuspręs to siekti teisme.

Prokurorų teigimu, kraupus nusikaltimas atrodo „atsitiktinis ir neišprovokuotas“.

A. Barajas internautams buvo žinomas kaip „itsanthonymichael“, jis turėjo beveik milijoną sekėjų „TikTok“ ir daugiau nei 50 000 „Instagram“ tinkle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)