Terry Crewsas aktorių pavadino „legenda“, skelbia ew.com. Prieš atlikdamas pasirodymą, tokiuose populiariuose XX a. devintojo dešimtmečio filmuose kaip „Kosminiai kiaušiniai“ („Spaceballs“) ir „Gremlinai“ („Gremlins“) nusifilmavęs M. Winslow paaiškino, kodėl 1993 m. nusprendė padaryti pertrauką, nors jo karjera Holivude klostėsi puikiai.

„Pasitraukiau iš filmų industrijos savo vaikų labui. Tapau našliu, todėl turėjau juos auginti vienas. Kadangi vaikai jau suaugę, esu kitame gyvenimo etape. Manau, kad dabar tai mano laikas, – sakė jis. – O talentų šou „America’s Got Talent“ – geriausias būdas parodyti, kad vis dar turiu ką pasiūlyti pasauliui, dar galiu pamėgdžioti naujų garsų, galiu dar šiek tiek daugiau.“

Michaelas Winslow

Aktorius pridūrė, kad savo jėgas „America’s Got Talent“ nusprendė išbandyti paskatintas sūnaus, kuris pareiškė: „Šiame talentų šou gali būti kuo tik nori, niekas nespaus tave į rėmus. Gali būti tiesiog savimi.“

Pasirodymo metu M. Winslow parodė savo žymųjį gebėjimą pamėgdžioti įvairius garsus, įskaitant skirtingų radijo stočių muziką ir lėktuvų skleidžiamą triukšmą. Teisėjai plyšo juokais.

Nulipęs nuo scenos, 62-ejų metų amžiaus aktorius sakė, „kad jo gyvenimas pasikeitė į gerąją pusę ir kad jaučiasi gavęs dar vieną šansą“.

M. Winslow taip pat vaidino pagal populiariąją komediją „Policijos akademija“ („Police Academy“) sukurtame seriale, filmuose „Sharknado 3“ ir „Killing Hasselhoff“ bei „paskolino“ savo balsą „Šeimos bičo“ („Family Guy“) ir „Robotas viščiukas“ („Robot Chicken“) personažams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)