Jau kuris laikas netilo kalbos, kad vestuves su Alexu Rodriguezu atšaukusi dainininkė puolė į buvusio mylimojo glėbį. Na, o dabar šie gyvenimo pokyčiai tapo oficialia žinia.

Socialiniuose tinkluose dainininkė pasidalino nuotraukomis, kurios yra skirtos jos 52 gimtadieniui paminėti. Visgi labiausiai milijonus sekėjų sudomino, kad naujuose kadruose matyti ne tik stulbinanti žvaigždės figūra, bet ir B. Affleckas.

Šis įrašas yra pirmasis, kuriuo Holivudo žvaigždės dalijasi kaip pora. Dvejones išsklaidžiusi fotografija išties verta dėmesio – joje B. Affleckas ir J. Lopez karštai bučiuojasi (ją galite pamatyti braukdami nuotraukas iš dešinės į kairę).

Delfi primena, kad B. Affleckas ir J. Lopez 2002-aisiais metais susižadėjo, bet jau 2003-aisiais sužadėtuves kone prieš pat planuotas vestuves nutraukė. 2004-ųjų metų sausį paskelbta, kad pora suka skirtingais keliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)