Deramo aktorės ir jos dukters dėmesio sulaukė ir Mykonas – nuo seno įžymybių pamėgta sala. Paparacams pavyko nufotografuoti D. Moore paplūdimyje, kai jinai vaikštinėjo vilkėdama violetinės spalvos maudymosi kostiumėlį, rašoma portale spletnik.ru.

Poilsį Graikijoje aktorė linkusi prilyginti rojaus malonumams ir tiesiog švyti iš laimės, o jos gerbėjai be atvangos žarsto komplimentus.

„Jūs nuostabi! Atrodote, it būtumėte 30-ies“, – parašė vienas D. Moore „Instagram“ paskyros sekėjų.

Visiškai neseniai D. Moore su trimis dukterimis (priminsime, kad, be Rumer, ji ir aktorius Bruce‘as Willisas yra susilaukę dar dviejų dukterų – Scout (dabar jai – 29-eri) ir Talulos Bel (dabar – 27-eri) nusifilmavo naujoje maudymosi kostiumėlių reklamoje, kurią išvydę žvaigždės gerbėjai neteko amo iš susižavėjimo. Jie tikino, kad aktorė juos įkvepia, kad ji atrodo tarsi vyresnioji Rumer, Scout ir Talulos sesuo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)