Neseniai Kanuose įvykusio kino festivalio metu D. Moderis savo dukrą nuvedė ant raudonojo kilimo per Seano Penno naujo trilerio „Flag Day“ pristatymą. Kuriant šį filmą, D. Moderiui teko operatoriaus pareigos, praneša pagesix.com.

Hazel Moder ir Danielis Moderis

Hazel buvo susirišusi plaukus į niekuo neišsiskiriančią uodegą ir vilkėjo geltoną nėriniuotą suknelę bei buvo apsiavusi juodus batelius, kurie atrodė kaip ištraukti iš garsiosios mamos senoviškų batų dėžės. 52-ejų metų amžiaus D. Moderis liko ištikimas klasikiniam deriniui – kostiumui ir kaklaraiščiui.

Hazel Moder ir Danielis Moderis

Hazel – ne vienintelė garsenybių atžala, pastebėta ant 2021 m. Kanų kino festivalio raudonojo kilimo. Viename prestižiškiausių kino renginių buvo ir S. Penno 30-ies metų amžiaus dukra Dylan (kaip aktorė ji debiutavo tėčio režisuotoje juostoje „Flag Day“) bei Tildos Swinton dukra, 23-ejų metų amžiaus Honor Swinton Byrne.

Hazel Moder ir Danielis Moderis

J. Roberts ir D. Moderis dvynukų Hazel ir Phinnaeuso susilaukė 2004 m. Pora taip pat augina 14-os metų amžiaus sūnų Henry.

Anksčiau šį mėnesį J. Roberts pasidalijo reta asmenuke, kurioje įsiamžino su savo vyru 19-ųjų vestuvių metinių proga. Aktorė pareiškė, kad „juodu dar tik pradeda!“.


„Oskarą“ laimėjusi nuostabios šypsenos savininkė su D. Moderiu susipažino 2000 m. filmo „Meksikietis“ („The Mexican“) filmavimo aikštelėje. Įsimylėjėliai sumainė žiedus 2002 m. liepos 4 d. Taose, Meksikoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)