Kembridžo kunigaikštis per BBC radijo apdovanojimus „Teen Awards“ atskleidė vieną iš savo sūnaus mėgstamų užsiėmimų.

Besikreipdamas į jauną šokėją, princas Williamas tarė: „George‘as taip pat šoka, jam tai labai patinka. Ir mano mama šokdavo, ji mėgo šokti. Jeigu atrandi mėgstamą veiklą, reikia daryti tai, kas patinka. Niekam neleiskite aiškinti, kad yra priešingai“.

Princas George‘as ištirpdė karališkosios šeimos gerbėjų širdis pozuodamas savo mamai – šia nuotrauka kunigaikštis ir kunigaikštienė pasidalijo prieš aštuntąjį princo gimtadienį, kurį jis švenčia liepos 22 d.

Šioje nuotraukoje užfiksuota, kaip jaunasis karališkosios šeimos narys plačiai šypsosi sėdėdamas „Land Rover Defender“.

Kate Middleton nuotaikingą akimirką užfiksavo šį mėnesį Norfolke.

Panašu, kad šia nuotrauka savotiškai pagerbiamas balandį miręs princas Philipas.

Edinburgo kunigaikštis garsėjo savo aistra „Land Rover“ automobiliams.

Nuotrauką išanalizavo kūno kalbos ekspertė Judi James ir pateikė savo įžvalgas apie tai, kokius George‘o asmenybės ypatumus ši nuotrauka atskleidžia.

Ekspertė express.co.uk aiškino, kad, nepaisant to, jog George‘as demonstruoja „suaugusio asmens“ elgesį, jaučiama „linksmumo“ nuotaika.

„Trumpesnė, tvarkingesnė ir labai suaugusiajam būdinga šukuosena – tik vienas iš daugelio suaugusio asmens ženklų, kuriuos galime pastebėti šioje nuotraukoje. Linksmumo nuotaika niekur nedingo – tai puikiai matyti iš plačios šypsenos. Tačiau tai, kaip jis pasilenkia į kameros pusę kilstelėdamas smakrą ir jo išraiška, bylojanti apie nusiteikimą bendrauti, leidžia spręsti apie gerokai aukštesnį pasitikėjimo ir socialumo lygį“, – aiškina J. James.

„Galvos pakreipimas rodo, kad jis yra nusiteikęs klausytis ir kalbėti. Be to, sumažėjus drovumo ženklų, jis taip pat ima atrodyti savarankiškesnis“, – pridūrė ekspertė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)