25-erių metų amžiaus Mičigano universiteto absolventė mielą nuotrauką, kurioje guli šalia savo vaikino Evano, paskelbė sekmadienį, praneša people.com. H. J. Scott nusifotografavo vilkėdama oranžinę suknelę su iškirpte ir užsidėjusi baltą skrybėlę. Jos vaikinas buvo apsivilkęs paprastus marškinėlius ir plačiai šypsojosi į objektyvą.

„Nedažnai dalinuosi savo instagramo srautu, bet tais retais atvejais džiaugiuosi, kad esi šalia“, – po nuotrauka parašė reperio dukra.

Komentarų skiltyje Eminemo jaunesnysis brolis Nathanas Kane’as Mathersas pademonstravo pritarimą H. J. Scott mylimajam: „Mano bičas Evanas.“

H. J. Scott instagramo paskyrą daugiausia sudaro tik jos nuotraukos, tačiau keletą kartų joje atsidūrė ir Evanas.

2019 m. per Kalėdas (ši šventė sutampa su Hailie gimimo diena) ji paskelbė dvi nuotraukas, kuriose pozuoja su Evanu XX a. aštuntojo dešimtmečio stiliaus disko vakarėlio metu. Taip pat H. J. Scott savo vaikino nuotraukomis pasidalijo sulaukusi 21-erių, Šv. Patriko dieną 2017-aisiais bei per 2018 m. Heloviną. Juodu pradėjo susitikinėti 2016 m., kai studijavo Mičigano universitete.

48-erių metų amžiaus Eminemas praėjusių metų kovo mėnesį davė interviu Mike’ui Tysonui tinklalaidės „Hotboxin’“ metu ir kalbėjo apie paramą dukrai bei užsiminė apie jos vaikiną.

„Jokių vaikų, – atsakė garsusis atlikėjas, kai 55-erių metų amžiaus bokso legenda paklausė, ar Hailie turi atžalų. – Tik vaikinas. Jai gerai einasi.“

„Žinoma, labai ja didžiuojuosi“, – pridūrė reperis ir pasigyrė, kad jo ir buvusios žmonos Kim dukros koledžo pažymių vidurkis siekė beveik 10. Mičigano universitete Hailie studijavo psichologiją.

„Laikas taip greitai bėga“, – taip pat pareiškė Eminemas, turėdamas omenyje, kad Hailie jau seniai nebe vaikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)