Vis dėlto kyla įtarimų, kad per kelionę pora susikivirčijo, – būtent tokius spėjimus paskatinęs vaizdo įrašas pateko į socialinį tinklą „TikTok“ ir tapo aršių internautų diskusijų objektu, rašoma portale spletnik.ru.

Iš nufilmuotų kadrų matyti, kaip J. Bieberis, eidamas viešbučio koridoriumi, kažką energingai dėsto savo žmonai, tik kai kuriems pasirodė, kad dainininkas ne šiaip sau bando emocingai išsireikšti, o rėkia ant žmonos. Milijonus kartų peržiūrėtas vaizdo įrašas netrukus buvo pašalintas iš socialinio tinklo, tačiau jį ir dabar galima rasti internete.

Žmonės, turėję progą savomis akimis pamatyti neva šiurkštaus J. Bieberio elgesio epizodą, suskubo papasakoti, kas iš tiesų įvyko tarp sutuoktinių.

„Jis nerėkė. Galime paliudyti, kas tenai atsitiko. Jis buvo veikiamas adrenalino. Nesvarbu, kaip tai kai kam pasirodė. Nereikia skleisti melagingos informacijos, ypač jei patys pripažįstate, kad viskas tik pasirodė. Tai šmeižtas žmogaus adresu“, – parašė dainininko reputacija susirūpinęs tviterio naudotojas.

Jis, be kita ko, paviešino trumpą ištrauką iš J. Bieberio pasirodymo, nufilmuotą prieš pat įvykstant neva skandalingai menamo barnio scenai.

„Nufilmavau Justiną prieš pat tą akimirką, kai buvo nufilmuotas anas vaizdo įrašas. Jį veikė pasirodymo sukeltas adrenalinas. Jis nepyko ant Hailey ir nerėkė ant jos. Negaliu pakęsti, kad jis nuolatos vaizduojamas kaip niekšelis, nors iš tikrųjų anaiptol toks nėra“, – parašė internautas.

Kad J. Bieberis tą vakarą nebuvo nusiteikęs agresyviai, paliudijo dar vienas socialinio tinklo naudotojas.

„Mes su draugais visą vakarą buvome šalia jo. Jis buvo kuo puikiausiai nusiteikęs ir kažką pasakojo žmonai. Deja, žmonėms patinka išgalvoti savus scenarijus“, – parašė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)