A. Aršavinos finansinė padėtis sunki: pastarąjį pusmetį visi pinigai išleidžiami brangiai kainuojančiam gydymui, advokatų paslaugoms ir trijų vaikų auginimo išlaidoms padengti, skelbia starhit.ru. Tuo tarpu jos būklė sparčiai blogėja. Sveikatos neprideda ir nuolatiniai teismai su buvusia anyta, kuriuos Alisa pralaimi vieną po kito.

„Man darosi vis prasčiau ir prasčiau, – prisipažino moteris. – Pinigų operacijai, nuo kurios didžiąja dalimi priklauso mano gyvenimas, nėra. Pirma operacija kainuoja maždaug 350 tūkst. rublių (apie 4 tūkst. eurų), bet iš karto reikia antros. Taigi, be kokių 700 tūkst. rublių nieko nebus. Bet dabar net neturiu už ką nuvažiuoti į Maskvą. Svarbiausia, kad pinigų bent kol kas užtenka vaikams išlaikyti. Žinoma, nedelsiant reikalingas specialistas.“

Dabar buvusi futbolininko žmona skubiai ieško būsto, į kurį galėtų persikelti su sūnumi Aleksejumi bei dukromis Alisa ir Jesenija. Vadovaujantis teismo sprendimu, ji turi išsikraustyti iš didžiulių namų, kuriuose gyvena po skyrybų su Andrejumi. Nuo streso moteriai pradėjo slinkti plaukai, išsivystė osteoporozė. Visgi dėl vaikų ji yra pasiruošusi toliau kovoti už savo gyvybę.


Jau beveik metus Alisa vargsta su autoimuninės nekrozės padariniais. Gydytojai išgelbėjo jai gyvybę laiku paguldę į ligoninę ir pašalinę negyvą audinį.

„Po dviejų savaičių, o gal net po dviejų valandų būtų prasidėjęs sepsis, – anksčiau pasakojo ji. – Du kartus operavo pleištinius sinusus, iki smegenų buvo likę keletas milimetrų.“


Deja, moters sunkumai tuo nesibaigė: ji persirgo koronavirusu, peritonitu, keturias paras praleido komoje... Negana to, prasidėjo teismai su buvusia anyta, kuriuos Alisa pralaimi vieną po kito. Po savaitės įvyks eilinis bylos dėl nepagrįsto praturtėjimo svarstymas.

Andrejaus mama Tatjana Ivanovna iš buvusios žmonos reikalauja dviejų milijonų rublių už naudojimąsi sūnaus namu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)