Informacija, kad 76-erių metų amžiaus kino režisierius, prodiuseris bei scenarijaus autorius A. Stefanovičius atsidūrė ligoninėje, pasirodė liepos 5 d., skelbia starhit.ru.

Tada vyrui jau buvo diagnozuotas smarkus plaučių pažeidimas. Paaiškėjo, kad vyras iš pradžių gydėsi namuose. Po keleto dienų jo būklė itin suprastėjo, todėl artimieji nusprendė iškviesti greitąją medicinos pagalbą.

Visą tą laiką A. Stefanovičius kovojo dėl savo gyvybės, bet COVID-19 buvo stipresnė. Kol kas neaišku, kur ir kada režisierius bus laidojamas.

Jis išgarsėjo visoje šalyje pradėjęs bendradarbiauti su Alla Pugačiova. 1977 m. įsimylėjėliai susituokė, tačiau jųdviejų santuoka truko neilgai. Vos po ketverių metų, 1981-aisiais, A. Stefanovičius ir A. Pugačiova išsiskyrė.

Vėliau primadona nenoriai prisimindavo buvusius santykius.

Per savo karjerą jis dirbo su daugeliu žvaigždžių. A. Stefanovičius netgi teigė prisidėjęs prie Sofijos Rotaru iškilimo. 2003 m. vyrui buvo suteiktas nusipelniusio Rusijos Federacijos menininko vardas.

Paskutiniaisiais metais A. Stefanovičiaus kūrybinė veikla sulėtėjo, tačiau jis kartkartėmis duodavo interviu, kurių metu visada pasakodavo apie tolesnius planus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)