Štai ukrainiečių scenos žvaigždė Sofia Rotaru internete savo gerbėjams irgi gali atrodyti tarsi užsikonservavusi laike, tačiau paparacų įamžintos nuotraukos kalba ką kitą.

Internete išplito dviejų nuotraukų koliažas, kuris amžinos jaunystės garsenybei pavydinčius gerbėjus privertė atsipūsti. Seniai viešumoje matyta 73 metų moteris irgi turi raukšlių.

Šias nuotraukas lydi komentaras: „Metai vis tiktai daro savo“.

Vis tiktai ištikimi jaunatviškosios Sofios versijos gerbėjai primygtinai reikalavo šių nuotraukų nelyginti – esą tai visai ne ji. Kiti pasidžiaugė, kad fotosesijose didžiulę galią turi makiažo triukai ir gebėjimai dirbti nuotraukų koregavimo programomis.


Primename, kad S. Rotaru prieš 3 metus sukėlė gerbėjams šoką, kai prastai pasijuto vieno pasirodymo įmonės vakarėlyje metu.

Atlikėja buvo greitai nugabenta į vieną iš Baškirijoje esančių ligoninių. Čia buvo sukviesti visi geriausi gydytojai tam, kad pavyktų išgelbėti atlikėjos gyvybę.

Kaip skelbė vietinės žiniasklaidos priemonės, ji koncertavo Ufoje. Tuomet 71-erių dainininkė jau neplanavo jokių didelių koncertų, todėl vis dažniau buvo galima ją pamatyti įmonių vakarėliuose ir kituose uždaruose renginiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)