Italija įveikė Angliją po baudinių serijos. Pagrindinis rungtynių laikas ir pratęsimas baigėsi lygiosiomis 1:1.

Drauge su tėvais – princu Williamu ir Kate Middleton – septynmetis George‘as vylėsi, kad stebėdamas varžybas Londono „Wembley“ stadione atneš savo komandai sėkmę.

Kaip ir tada, kai stebėjo Anglijos žygį į ketvirtfinalį, dabar jaunasis karališkosios šeimos atstovas ir jo tėtis vilkėjo tarpusavyje suderintus apdarus.

Abu jie pasirinko elegantiškus švarkus ir raudonos bei mėlynos spalvų kaklaraiščius. Na, o princo mama Kate nutarė pasipuošti baltos spalvos švarku.

Princas Williamas, kuris taip pat yra ir Futbolo asociacijos prezidentas, į pralaimėjimą reagavo santūriai: iš karto po rungtynių pasveikino Italijos komandą su pergale.

„Skauda širdį. Sveikinimai @Azzurri su puikia pergale. @Anglija, nužengėte taip toli, deja, šįkart buvo ne jūsų diena. Galite būti aukštai iškėlę galvas ir labai didžiuotis savimi – žinau, kad jūsų diena dar išauš. W“, – instagrame rašė princas Williamas.

Visgi daugiausia dėmesio internete sulaukė princo George‘o veido išraiškos ir nuoširdi reakcija į pralaimėjimą.

Daugelis futbolo sirgalių greitai atkreipė dėmesį į mažojo princo nusivylimą, aiškiai matomą jo veide.

„Euro 2024“ čempionatas vyks po trejų metų Vokietijoje, tad George‘as dar nebus užaugęs ir pats prisijungti prie Anglijos komandos bei atnešti jai pergalės negalės, tačiau jis neabejotinai palaikys rinktinę kiekvienoje jos kovoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)