J. Caudwellas instagrame pasidalino ne tik vaizdais iš pustusčio Wembley stadiono, kuriame šįvakar įvyks futbolo varžybos, bet ir akimirkomis tiesiai iš sraigtasparnio, kuriuo su visa šeima vyko į laukiamas varžybas, kuriose Anglijos komanda susikaus su Danijos rinktine.

„Mūsų kelionė į Wembley iš Stafordšyro.

Šiandien yra ne tik pirmosios Williamo Johno futbolo varžybos, bet ir pirmasis jo skrydis sraigtasparniu. O Leonardo pirmą kartą sėdi šalia, kaip antrasis pilotas.

Mūsų nuostabus draugas @kambabaee į Wembley atvyko dar prieš mus. Likus kelioms valandoms iki rungtynių pradžios atmosfera jau buvo įsielektrinusi! Mums gali tekti ausų apsaugas kūdikiui naudoti ir stadione, Modesta Vžesniauskaite!

Pamojuokite mums, jei esate minioje.

Pirmyn, Anglija!“, – emocijų neslėpė Johnas Caudwellas.

Delfi primena, kad profesionali dviratininkė ir jos mylimasis vaikelio susilaukė kovo 16 d. Porai gimė berniukas, kuriam jiedu suteikė Williamo Johno Caudwello vardą.

„Svajonės išties pildosi. Esu palaiminta gavusi nuostabiausią gyvenimo dovaną“, – tuomet po jausminga nuotrauka socialiniame tinkle rašė Modesta.

Apie tai, kad laukiasi pirmos bendros atžalos, pora pranešė žurnalui „Hello!“ dar praėjusių metų lapkritį. Tuomet britas džiaugėsi, kad jo gyvenimas dar kartą užsipildys vaikišku juoku.

„Esu labai laimingas. Dauguma vyrų mano, kad jų tėviškoji pareiga baigiasi apytikriai sulaukus 50-ies. Bet dabar, kai laukiame kūdikio, manęs dar laukia daug sunkaus tėviško darbo, todėl turiu išlikti sveikas ir stiprus. Padėsiu viskuo, kuo tik galėsiu – ir su sauskelnėmis, ir maitinimu. Tą dariau su visomis savo atžalomis“, – tuomet žurnalui kalbėjo J. Caudwellas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)