„Nebuvo žemėje žmogaus, kurį mylėčiau labiau nei jį. Net nesurenku žodžių, kurių užtektų jo atminimui pagerbti“, – skausmą liejo Meredith.

Kol kas dar neatskleidžiama, kas pasiglemžė jauno aktoriaus gyvybę.

Jis išgarsėjo 2019 m. filmuodamasis seriale „Mani and indie“, tai pat siaubo filme „The Killer Clown Meets the Candy Man“.

Danielis gimė JAV, Džordžijos valstijoje, Atlantos mieste. Sausio mėnesį jis ėmėsi dar vienos naujos veiklos – išleido drabužių liniją „Kids Back Home“.

Netikėtai mirusio vaikino gedi artima bičiulė, supermodelis Kaia Gerber.


„Prisimenu, kai visą dieną leidome tiesiog sėdėdami ant sofos ir kūrėme savo slaptą kalbą, kuria vėliau kalbėdavomės kaskart susitikę.

Kaip norėčiau sugrįžti atgal. Norėčiau, kad ir vėl dalintumėmės sakiniais, kurie, galbūt, erzindavo kitus, tačiau mudu – pralinksmindavo.

Ačiū, kad dovanojai juoką ir laimę pasauliui. Be tavęs viskas bus kitaip. Myliu tave, Danieli“, – jautriais prisiminimais dalijosi
supermodelio Cindy Crawford dukra.

Danielio sesuo taip pat rašė apie laimę, kurią aplinkiniams dovanodavo jos brolis.

„Jis buvo pačios nuoširdžiausios šypsenos savininkas ir šviesiausias žmogus visame pasaulyje. Aš dėkinga Dievui, kad jis išrinko mane tapti jo sese“, – rašė Meredith.


Netrukus soc. tinkle pasipylė garsenybių prisiminimai ir užuojautos žodžiai.

„Mylėsiu tave amžinai, vyresnysis broli. Vis dar negaliu patikėti, kad tai tikra“, – rašė aktorė Amelia Hamlin.

„Kaip liūdna girdėti... Ilsėkis ramybėje“, – rašė Paris Hilton.

Daugybė garsenybių atsisveikindami su aktoriumi rašė „myliu“.

Aktorius Patrickas Schwarzeneggeris taip pat sakė pasimeldęs už bičiulį.

Paskutinis Danielio įrašas socialiniame tinkle buvo nuotrauka iš atostogų Havajuose, kur atostogavo su širdies drauge Maddie Haley.


Haley pasidalijo daugybe jųdviejų nuotraukų ir vaizdo įrašų.

„Nenoriu patikėti, kad tai tikra. Žodžiais negaliu nusakyti, kaip dabar jaučiuosi. Praėjusią naktį netekau savo geriausio draugo. Atrodo, kad širdis būtų išplėšta iš krūtinės. Danielis buvo kilniausias žmogus, kurį kada nors esu sutikusi.

Kaskart kur nors įžengęs tu priversdavai visus šypsotis. Nebuvo dienos, kai tau nepavykdavo man pakelti nuotaikos ir priversti pasijusti ypatinga ir mylima. Kaip norėčiau dabar tau paskambinti ir išgirsti, kad tau viskas gerai.

Norėčiau tau pasakyti, kaip stipriai myliu. Kaip gaila, kad neturėjau šanso su tavimi atsisveikinti. Nesu tikra, kaip visa tai praeisiu. Tačiau dėl tavęs pasistengsiu būti stipri, nes, žinau, būtent to norėtum tu.

Viskas, ką darau dabar – tik tavo dėka. Nuo šiol turėsiu savo angelą sargą. Tu didžiuosiesi manimi. Mylėsiu tave visada, mielasis“, – rašė mergina.

Velionio sesuo po šiuo įrašu paliko komentarą: „Jis mylėjo tave labiau nei ką nors kitą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)