Suknelė, kuria vilkėdama Gwen ištarė „taip“ savo mylimąjam Blake'ui Sheltonui, buvo pagaminta pagal specialų užsakymą. Tai buvo lelijos baltumo šilkinė suknelė su įspūdinga iškirpte, korsetu ir tiulio sijonu.


Didžiąją dieną Gwen plaukai buvo paslėpti po ilgu nuometu, ant kurio ranka buvo išsiuvinėti Stefani, Sheltono ir dainininkės sūnų – Kingstono Jameso McGregoro (15 m.), Zuma Nesta Rock (12 m.) ir septynmečio Apollo Bowie Flynno – vardai.

Šaltiniai dar kiek anksčiau PEOPLE sakė, kad moters atžalos užims svarbią vietą poros vestuvių ceremonijoje.

Tai atsispindėjo ir ant dėvimos suknelės.

Įvaizdį pagyvino ir du išsiuvinėti meilės paukščiai, simbolizuojantys porą. Drabužių ansamblyje buvo galima pastebėti ir tris mažus meilės paukščius – jie atspindėjo tris Gwen atžalas.

Stefani drabužius derino prie „Le Silla“ firmos kaubojiško apavo. Savo įvaizdį moteris papildė auksinėmis apyrankėmis, žėrinčiais auskarais ir karoliais.

Stefani ir Sheltonas susituokė praėjusį savaitgalį – pora buvo susižadėjusi 8 mėnesius. Vestuvių dieną pora pasidalino daugybe nuotraukų iš šventės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)