Šventės proga dainininkas pasidalijo nauja savo ūgtelėjusių vaikų nuotrauka – trejų metų dvynukais Nicholu ir Lucy. Kadre E. Iglesias su sūnumi ir dukra ilsisi jachtos baseine.

Ši akimirka sukėlė džiaugsmą ir emocijas tarp dainininko sekėjų: jie vadino jį geriausiu tėčiu, o atžalas – žaviais mažyliais. Tuo pat metu jie pažymėjo, kad Nicholas ir Lucy jau pastebimai išaugo bei pasikeitė.


A. Kurnikova ir E. Iglesias taip pat augina pusantrų metų dukrą Mary, kuri, kaip ir jos vyresnysis brolis bei sesuo, jau tapo tikra žvaigžde tėvų tinklaraščiuose.


E. Iglesias ir A. Kurnikova kartu yra apie 20 metų. Pora laikosi uždaro gyvenimo būdo ir retai kalba apie asmeninius dalykus – įsimylėjėliai slėpė net nėštumą. Nepaisant to, kad jie nori išlaikyti tylą, jų šeima ir toliau kelia visuomenės susidomėjimą. O jiems tapus tėvais, dėmesys jų porai tapo dar didesnis.

Gali būti, kad per ilgus santykių metus Ana ir Enrique galėjo spėti susituokti, tačiau to nėra oficialiai patvirtinta. Nepaisant to, pastaruoju metu Ana ėmė naudoti dvigubą pavardę.


Garsios poros meilės istorija prasidėjo 2001 m., kai jiedu susipažino filmuojant E. Iglesias dainos „Escape“ vaizdo klipą.

Jis yra sakęs, kad netiki tobulais santykiais, nes kiekviena pora gali patirti „sudėtingą laikotarpį“.

„Būna ir pakilimų, ir nuopuolių. Man nelengva patikėti, jog egzistuoja toks dalykas kaip tobuli santykiai, – teigė E. Iglesias. – Visų pirma, ji – šauniausia mergina pasaulyje ir gerai mane supranta. Taip gerai, kad net yra pasirengusi aukoti savo laisvalaikį ir leisti man kurti muziką. Tai didelė auka, labai ją už tai gerbiu.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)