Nieko panašaus. Slapyvardžiu Diamond Diva Princess žinomai apsukruolei turtus sunešė „vergai“, mokantys jai tiesiog už grožį, skelbia thesun.co.uk.

Daugelis rėmėjų yra vedę. Tarp jų yra ir politikų, ir inžinierių, ir pilotų. Vyrai ne tik apmokėjo jos namo statybas, bet net atiduoda paveldėtus pinigus.

Tikrojo vardo ir amžiaus atskleisti nepanorusi Diamond sakė, kad nesijaučia kalta, nes jos prabangų gyvenimą finansuojantys vyrai tai darydami neva „jaučiasi kaip niekad laimingi“.

Buvęs modelis finansine dominante dirba nuo 2004 m., kai susikūrė interneto svetainę, ir vyrai pradėjo jai rašyti žinutes ir maldauti leisti paaukoti pinigų. Į Marilyn Monroe panaši moteris tvirtina, kad jos darbe nėra jokio intymumo ir kad ji nieko neduoda mainais už pinigus, nors jos nuotraukos, kurios nėra nei erotiškos, nei gundančios, kainuoja mažiausiai 100 JAV dolerių.

Nuolatiniai „klientai“ taip pat gali su ja pasikalbėti telefonu (minutės kaina – 50 JAV dolerių) arba įsigyti trumpų Diamond gyvenimo vaizdo įrašų.

Žurnalui „Fabulous“ ji paatviravo: „2004-aisiais gerbėjas susisiekė su manimi ir pareiškė, kad nori būti mano finansiniu vergu. Taip pat jis sakė, jog yra nemažai vyrų, trokštančių lepinti pinigais gražią, nepasiekiamą moterį ir visiškai nieko negauti mainais. Pamaniau, kad pasiūlymas skamba tiesiog nuostabiai. Iš jo gavau pirmuosius 100 JAV dolerių. Už tai, kad esu „kalė ir graži“. Sukūriau internetinį klubą ir pradėjau gauti daugybę finansinių pasiūlymų. Man tiesiog pasisekė. Kaip aklai vištai grūdas.“

„Daugeliui vyrų patinka lepinti moteris. Manau, kad tai yra visiškai normalu. Tereikia prisiminti riterių laikus ir riterišką meilę – nepasiekiama moteris užkeliama ant pjedestalo ir garbinama, – pasakojo Diamond. – Mano vergai tikina, kad nori pašvęsti savo gyvenimą mano užgaidoms tenkinti.“

Diamond turi 7 tūkst. klientų, bet tik keli šimtai yra nuolatiniai aukotojai. Daugelis iš jų ištikimai jai „tarnauja“ 17-a metų. Didžioji dauguma – 40-ies metų ir vyresnio amžiaus, net septintąją dešimtį bebaigiantys vyrai, nors yra keletas jaunesnių ir vyresnių.

„Man labai patinka prabangos prekės, todėl pamaniau, kad reikėtų būti aukštos klasės finansine dominante. Taigi ir kainos atitinkamai aukštos – nieko nesiūlau pigiau 100 JAV dolerių, – tęsė Diamond. – Toks sprendimas automatiškai pritraukia labiau pasiturinčius klientus. Sužinojau, kad nemažai jų užima vadovaujamas pareigas. Tiesa, iš karto aiškiai pasakau, kad nebus jokio seksualinio turinio, jokių nuogybių ar dviprasmybių.“

„Kai kurie vyrai neišgali man tarnauti, bet labai nori, svajoja, ir kartais juos netikėtai aplanko finansinė sėkmė. Buvo atvejis, kai vyras paveldėjo 10 tūkst. JAV dolerių. Šiaip aš jam buvau per brangi, bet tuos 10 tūkst. jis man sumokėjo per keletą dienų, – pridūrė ji. – Daugiau su juo reikalų neturėjau, bet jis nors trumpam įgyvendino savo svajonę ir buvo labai patenkintas. Nesijaučiu kalta, juk jis buvo toks laimingas, tikriausiai tai buvo laimingiausios dienos jo gyvenime. Juos ir traukia šis jausmas. Kito žmogus lepinimas suteikia jiems laimės. Jis visus paveldėtus pinigus išleido savo nuožiūra, tikrai jo neskatinau. Dauguma vyrų, kurie mane rėmė finansiškai šios veiklos pradžioje, ištikimai tarnauja ir šiandien. Žinoma, nuolatos atsiranda naujų, taip pat pasitaiko vienkartinių pasitaškymų pinigais.“

Savo santykių statusą viešinti atsisakiusi moteris teigė, kad visiškai nesvarbu, ar jos klientai vedę, nes nėra jokio seksualinio elemento. Visgi ji supranta, jog klientų žmonos gali pradėti pavyduliauti, kad jų sutuoktiniai „garbina“ kitą moterį.

„Kartais žmonos išsiaiškina ir liepia savo vyrams man nebemokėti. Bet jie vis tiek randa būdų, kaip tai padaryti, nes kitaip tiesiog nebegali. Finansinių rėmėjų neieškau, jie patys mane randa. Nemažai žmonių įsivaizduoja, kad tai lengvi pinigai, bet tai lengvi pinigai mano atveju, nes žinau, kaip viskas veikia, – paaiškino Diamond. – Turi būti pramogų, žiniasklaidos, reklamos ir rinkodaros sričių ekspertas. Mano klientai sako, kad juos traukiu, nes esu rafinuota, elegantiška, madingai rengiuosi. Jiems patinka mano stilius ir asmenybė. Sunku tiksliai įvardyti, kiek pinigų uždirbau, nes naudojau tiek daug skirtingų mokėjimų apdorojimų sistemų. Bet tikrai galiu pasakyti, kad kalba eina apie milijonus. Vienas vyras per dieną išleido 30 tūkst. JAV dolerių, kitas – 20 tūkst. JAV dolerių kiek ilgiau nei per valandą.“

„Nemažai gerbėjų išleidžia šimtus tūkstančių. Vienas iš jų savo piniginę paplonino beveik 300 tūkst. JAV dolerių ir patyrė širdies smūgį. Laimei, jau pasveiko. Manau, kad kai kurie iš jų išleido ir 500 tūkst. JAV dolerių. Vienas vyrukas ką tik išleido 100 tūkst. JAV dolerių ir jau planuoja išleisti dar ketvirtį milijono. Jis taškosi pinigais vis greičiau ir greičiau kaip pamišėlis, – savo „verslo“ ypatumais dalijosi dominantė. – Jie finansavo mano namo, kuriame yra didelė drabužių patalpa, krištolinis sietynas ir kailinių dirbinių korpusas, statybas. Jie viską apmoka, kad ir kokia būtų kaina“.

„Kasdien noriu mėgautis viskuo, kas geriausia: šampanas „Dom Perignon“, ikrai, 24 karatų auksinis laikrodis, net mano šampano taurės kainuoja po 500 JAV dolerių, o jų kojelės papuoštos „Swarovski“ kristalais, – gyrėsi Diamond. – Man patinka prabangūs daiktai. Kuo jie prašmatnesni, tuo mano gerbėjams smagiau už juos sumokėti. Nemanau, kad tai darbas, labiau gyvenimo būdas“.

Moteris sulaukia kritikos už savo veiklą, tačiau ginasi, kad žmonės tiesiog „nesupranta“ šios srities.

„Kai tik pradėjau, internete buvo nemažai moterų, bandžiusių daryti tą patį, bet man iš karto ėmė sektis. Manau, kad jeigu lemta kažką tokio daryti, anksčiau ar vėliau viskas klosis kaip iš pypkės, – teigė Diamond. – Kitos moterys labai užpavydėjo, bandė mane išstumti. Su jomis kovoti nebuvo labai smagu, bet aš mėgavausi procesu ir neketinau nusileisti. Taip pat sulaukiu neigiamų reakcijų iš žmonių, kurie apie tokią veiklą nėra girdėję. Jie užsipuola mane internete, bet nekreipiu dėmesio, nes žinau, kad jie nesupranta. Gerbėjai patys mane randa ir maldauja, kad paimčiau jų pinigus. Aš jų neapgaudinėju, jie viską daro savo noru“.

„Jie iš tikrųjų trokšta, kad priimčiau jų pinigines dovanas, ir kai sutinku, nuoširdžiai man dėkoja bei labai džiaugiasi. Turiu tiek daug lojalių klientų. Dauguma pradinių rėmėjų ištikimai tarnauja iki šiol. Akivaizdu, kad jiems labai patinka mane lepinti.

Jau minėjau, kad mainais jie nieko negauna, bet iš tikrųjų gauna džiaugsmą. Gauna asmenį, kurį gali garbinti ir pasisemti įkvėpimo. Todėl niekada nesijaučiau kalta. Be to, rėmėjai sako, kad jiems padėjau ir padariau jų gyvenimą geresnį. Man labai malonu tai girdėti“, – reziumavo Diamond.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)