Starhit.ru šaltiniai teigė, kad dabar dainininkės būklė yra kritinė ir ji kasdien blogėja – pažeista jau 80 proc. plaučių.

Artimieji prašo supratimo, o medikai esą daro viską, kad išgelbėtų žvaigždę.

Ne gana to, MakSim gerbėjus sukrėtė dar viena skaudi žinia – COVID-19 virusas pasiglemžė jos vadybininko gyvybę. 45-erių V. Šatrovas mirė po kovos su šios ligos sukeltomis komplikacijomis.

Vyriškis dar prieš savaitę dalijosi paskutine savo asmenuke ir pasakojo, kaip jaučiasi. Jis neslėpė slogios nuotaikos, sakė, kad dėkoja Dievui už gyvenimą.

„Šiąnakt miriau 17 kartų.
Kiekviena mirtis buvo miego dalis.
Kaskart praėjus pusvalandžiui po pabudimo atrodė, kad manęs nebėra.
Visą gyvenimą aš ir mano zen ketinome atsisakyti tapatybės.
Štai ir atėjo ta diena.
Pusvalandis visiško nesuvokimo, kas aš esu.
<...>
Sėdžiu ir verkiu, dėkoju Dievui už gyvenimą.
Taip gražu ir neįtikėtina“, – rašė Vadimas.

Paskui vyras pasidalijo tuščios lovos nuotrauka ir pranešė, kad mirė jo palatos draugas.

„Šiąnakt mirė kambariokas.
Jis čia buvo vienas, kai mane atnešė pusiau mirusį.
Ir stebint, kaip miršta žmonės, kažkodėl atsirado pasitikėjimas“, – rašė Vadimas.

Apie netektį žiniasklaidai ir visuomenei pranešė V. Šatrovo našlė, taip pat serganti klastingu virusu. Ji pasakojo, kad vyro plaučiai buvo pažeisti 55 procentais.

„Šįryt netekau savo vyro. Siaubinga situacija... Mūsų šeimoje įsisuko koronavirusas, iš mudviejų su Sofija atėmęs Vadimą. Pranešiu jums apie tolimesnes detales. Prašau, pasidalinkite savo patirtimi, kaip reikėtų elgtis toliau. Esu labai dėkinga už visus gražius žodžius, kurių sulaukiau“, – socialiniame tinkle rašė našlė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)