Džiugiomis naujienomis Amber Heard pasidalijo socialiniuose tinkluose, praneša People.com.

35-erių aktorė dukrą pavadino Oonagh Paige.

Instagrame aktorė rašė, jog yra laiminga galėdama pasidalinti naujienomis. Pasak žvaigždės, kad nori tapti mama ji nusprendė dar prieš ketverius metus.

„Ji – mano likusio gyvenimo pradžia“, – rašė A. Heard.


A. Heard nuo 2020 metų pradžios susitikinėja su kino operatore Bianca Butti. Pirmagimei žvaigždė suteikė pernai mirusios savo mamos Paige vardą.

Praėję metai A. Heard buvo paženklinti ne tik mamos netekties, bet ir skandalingų teismų su buvusiu vyru aktoriumi Johnny Deppu.

Tiesa, „Karibų piratų“ žvaigždė taip ir nesugebėjo teisme įrodyti, jog nesmurtavo prieš savo dabar jau buvusią žmoną Amber Heard.

Johnny Deppas ieškinį prieš smurtautoju jį įvardinusį leidinį „The Sun“ iškėlė pats. Po to abiems buvusiems sutuoktiniams teko lankytis teismo posėdžiuose Londone ir į viešumą kelti senas nuodėmes bei žaizdas.

Galiausiai teisėja Justice Nicol paskelbė savo sprendimą – ruošiant publikaciją apie J. Deppo veiksmus prieš žmoną, žurnalistai turėjo pakankamai įrodymų, jog aktorė buvo skriaudžiama.

Holivudo žvaigždė visą laiką įnirtingai neigė bet kokius kaltinimus smurtu. Pagal D. Britanijos įstatymus, aktorius pats turėjo teisme įrodyti, kad po publikacijos patyrė reputacinę žalą, o „The Sun“ atstovams teko įrodinėti, kad pavadindami aktorių smurtautoju, turėjo tam patikimų įrodymų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)