Kas žino, gal būtent mažasis princas ir atnešė sėkmė anglų vienuolikei, kuri rezultatu 2-0 didžiam karališkosios šeimos džiaugsmui įveikė Vokietijos rinktinę. Pergalė lėmė Anglijos patekimą į čempionato ketvirtfinalį.

Po mačo princas Williamas ir Kate savo tviterio paskyroje pasidalino nuotrauka, kurioje visi trys tribūnoje šypsosi ir ploja. „Puikus pasirodymas @England!", – parašė prie nuotraukos.


Rungtynės vyko 5 vakaro Londono laiku, tad princui George‘ui pamokos jau buvo pasibaigusios. Po to, kai šeima pasisveikino su britų futbolo žvaigžde Davidu Beckhamu, kuris su žmona Victoria dalyvavo poros vestuvėse 2011 metais, George‘as buvo įamžintas kartu su tėvais prieš mačo startą giedantis himną. Netoliese karališkosios šeimos rungtynes stebėjo ir dainininkas Edas Sheeranas.

Prieš dvejus metus princas George‘as per savo gimtadienio fotosesiją, kurios metu jį fotografavo mama K. Middleton, buvo pasipuošęs Anglijos futbolo rinktinės marškinėliais.


Antradienio vakarą princas George‘as vilkėjo labai panašiai kaip tėtis – abu ryšėjo identiškus kaklaraiščius. K. Middleton buvo pasipuošusi raudonu švarku.

Princas Williamas – futbolo asociacijos prezidentas, dažnai lankosi rungtynėse. Neseniai socialinėje žiniasklaidoje davė aiškiai suprasti, ką palaikė Europos čempionate, linkėdamas sėkmės Anglijos rinktinei.


Manoma, kad tai buvo pirmasis kartais, kai George‘as gyvai stebėjo Anglijos rinktinės pasirodymą. 2019 metų spalį kartu su sesute Charlotte princas žiūrėjo mėgstamo tėčio klubo „Aston Villa“ žaidimą. „Villai“ švenčiant pergalę, džiaugėsi visi šeima – ypač mažasis George‘as.
Princas Williamas su šeima

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)