Filmuodamasis Berlyne K. Reevesas (56 m.) paparacų buvo įamžintas su segtukais plaukuose, rašoma dailymail.co.uk.

Jis atvyko į restoraną „Claerchen“s Ballhaus“, kuriame buvo numatytas vakarinis „John Wick“ ketvirtos dalies filmavimas.

Greičiausiai žvaigždei tokiu būdu buvo nutarta apsaugoti grimą. Vis dėlto toks dėmesį patraukiantis įvaizdis neliko nepastebėtas žiniasklaidos.

Keanu Reeves

K. Reevesas nufotografuotas kartu su filmavimo komandos nariais, kurių dalis dėvėjo veido kaukes – stipriai rekomenduojamas miesto valdžios, siekiant sustabdyti koronaviruso plitimą.

Aktorius atrodė kruopščiai sušukuotas, o barzda preciziškai suformuota prieš filmavimą.

Berlyne vyksta filmo „John Wick“ ketvirtos dalies kūrimas, K. Reevesas vaidina personažą tokiu pačiu vardu, kaip ir filmo pavadinimas.

Trečia filmo dalis „Chapter 3 – Parabellum“ („Džonas Vikas 3“) pasirodė 2019 m. gegužę, o netrukus pradėta kurti ketvirtoji veiksmo trilerio dalis.

Pernai balandį filmo režisierius Chadas Stahelskis pasakojo viename interviu, kad kūrybinės komandos užmojai dideli ir kad veikiausiai nebus apsiribota ketvirtąja filmo dalimi.

Jis pridūrė, kad kūrybinė komanda yra kruopščiai apgalvojusi siužetą ir k.t. dalykus. Ch. Stahelskis teigė: „Esu patenkintas kūrybos procesu – šiuo etapu mes žinome, ko norime ir kur norime tai įkūnyti.“

Ketvirtosios filmo dalies veiksmas vyks Berlyne ir Paryžiuje. Kažkiek įvykių bus filmuojami Niujorke ir Japonijoje. Režisierius su komanda turėjo minčių apie daugiau „Johno Wicko“ dalių, vis tik vėliau atsisakė šio sumanymo, todėl kyla abejonių, ar bus imtasi penktosios dalies kūrimo.

Dėl pandemijos ketvirtasis filmas pasirodys vėliau, nei planuota, – 2022 m. gegužės 27 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)