„Taip, čia aš, ir aš grįžau. Buvau dingusi, nes teko turėti reikalų su išalgija, o tai iš esmės labai intensyvus kojos skausmas nuo klubo, kylantis dėl užspausto nervo“, – paaiškino komikė.

Tada W. Goldberg skausmą palygino su „netikusiu vaikinu, sugrįžusiu ir toliau daryti nesąmonių“.

„Taigi, bandžiau judinti koją – neįmanoma. Buvo siaubinga, esu labai laiminga, kad galėjau sugrįžti“, – teigia komikė.

Ilgametė laidos „The View“ vedėja paaiškino, jog vaikštynė jai padeda judėti ir parodė ją prieš kamerą kaip didžiulį turtą.

„Turiu vaikštynę. Mane labiausiai gąsdina tai, kad aš net nesupratau, kaip labai man jos reikia“, – pareiškė garsi amerikietė ir pridūrė, kad „nuo pirmojo žingsnio ji tapo mano nauja geriausia drauge“.

„Aš tiesiog atsipalaidavau. Štai kas man nutiko. Mes tiesiog tapome neišskiriamos“, – šypsosi komikė.

Kai kita laidos vedėja Joy Behar, prisipažinusi, kad ir ji, būdama jaunesnė, kentė nuo išalgijos, pabrėžė, kad Wh. Goldberg atrodo kaip reikiant pailsėjusi, aktorė atsakė, kad taip tikrai gali būti, nes ilgą laiką „tiesiog gulėjo ligoninės palatoje“.

„Na, ir ką gali padaryti? Pavirtau ta keista juodaode moterimi. Tikrai keista. Kas galėjo pagalvoti“, – juokdamasi konstatavo Wh. Goldberg.
Tai jau ne pirmas kartas, kai Wh. Goldberg dėl sveikatos problemų buvo laikinai pasitraukusi iš „The View“ komandos. 2019 metų vasarį Wh. Goldberg laidoje nesifilmavo gerą mėnesį, nes sirgo plaučių uždegimu ir sepsiu.

Tą balandį aktorė PEOPLE prisipažino, kad ligoninėje vos nemirė.

„Daktaras man sakė: Paklausykite, rytoj jūs niekur nevažiuojate, nevažiuojate ir kitą savaitę, nes mirtinai sergate. Tiesą sakant, arti mirties. Man buvo šokas. Jūs ką? Rimtai? Niekada nemaniau, kad plaučių uždegimas kažkas labai rimto. Pati negalvojau, kad taip sunkiai sergu. Tikiuosi, kad mano istorija bus pamokanti. Labai svarbu rūpintis savimi, nes paskui gali būti per vėlu“, – sakė Wh. Goldberg.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)