Norint tuo įsitikinti, tereikia pažvelgti į neseniai „Instagram“ paviešintą jos nuotrauką su ryškiai geltonu dviejų dalių maudymosi kostiumėliu.

Laikui nepavaldžias kūno formas Sh. Stone demonstruoja stovėdama prie baseino iškeltomis ir už galvos sukryžiuotomis rankomis. Kadro kampe įsitaisęs jos augintinis. Iš nuotraukos pulsuojanti energija idealiai atitinka aktorės parašytą palinkėjimą linksmai praleisti vasarą.

Sh. Stone tebėra ištikima tam stiliui, kuris jau tapo vizitine jos kortele. Ji ir dabar – blondinė valiūkiškai sušiauštais trumpais plaukais.

Aplinka, kurioje Sh. Stone mėgaujasi saule, – tai jos namai Los Andžele.
Nesenstančiu savo grožiu leidusi pasigėrėti aktorė netrukus priminė, kokia nepakartojama yra gamta.

Į „Instagram“ jinai įkėlė įspūdingą Kuloje (rajonas Havajų salynui priklausančioje Maui saloje) nufotografuotą nuotrauką, kurioje įamžintas Mėnulis.

„Kuloje pabuvojęs vaikinas, Alanas Balinski, nufotografavo vakare virš Haleakalos [ugnikalnio] patekančią pilnatį“, – parašė Sh. Stone, pakomentuodama savo „Instagram“ paskyroje atsiradusią nuotrauką.
„Pamaniau, kad gali jums patikti“, – pridūrė ji.

Baigusi modelio karjerą, Sh. Stone pasuko aktorės keliu, o jos debiutas didžiajame ekrane buvo pasirodymas masinėje scenoje Woody Alleno 1980-ųjų metų filme „Prisiminimai apie žvaigždžių dulkes“ („Stardust Memories“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)