Lenkijoje, Sopote, „Polsat SuperHit“ festivalyje, atlikdami savo hitą „I Wanna Be Your Slave“, grupės nariai Damiano Davidas ir Thomasas Raggi nusprendė numerį uždaryti bučiniu.

Šį netikėtą gestą publika pasitiko garsiomis ovacijomis ir plojimais. Į tai reaguodamas Damiano scenoje pasiuntė žinutę:

„Mes manome, kad visiems turėtų būti leidžiama tai daryti be baimės. Mes manome, kad visi turėtų būti visiškai laisvi būti tuo, ko nori. Ačiū Lenkijai! Meilė niekada nėra klaidinga“, – sakė grupės lyderis.

Netrukus akimirka su bučiniu buvo patalpinta oficialiame grupės puslapyje instagrame. Įrašą iš koncerto Lenkijoje suskubo komentuoti patys „Maneskin“ nariai.

Gitaristė Victoria De Angelis komentavo įrašą rašydama: „Mes visi turėtume didžiuotis tuo, kas esame. Mes mylime jus!“

Savo poziciją dar kartą papildė ir D. Davidas: „Leiskite žmonėms būti, kuo jie nori, jūs kvailiai.“

„Velniop homofobiją, velniop diskriminaciją. Meilė niekada neklysta“, – savo kolegoms antrino grupės būgnininkas Ethanas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)