33 metų supermodelis pasidalino ir pikantiška asmenuke, o tokio poelgio tikslas – priminti sekėjams mylėti savo kūną tokį, koks jis yra.

„Orai šyla, o aš žinau, kad daugybei žmonių didžiulį stresą kelia poreikis išsirengti ir parodyti daugiau nuogo kūno“, – prie nuotraukos parašė moteris.

Ashley Graham

A.Graham įraše – ir daugiau moterų, išdidžiai pozuojančių prieš kamerą. Prie nuotraukos, kurioje matosi modelio strijos, ji prirašė: „Gražu. Diskusija baigta“.

„Labai tikiuosi, kad tos nuotraukos, kuriose įamžinta tiek nuostabių kūnų, paskatins mylėti save. Tikėkite manimi, kai sakau, kad jūsų kūnai nuostabūs. Žinau, kaip lengva sau meluoti, kad kažkas negerai, kažko per daug ar kažko per mažai, neseksualu, daugybė trūkumų ir taip toliau, negaliu vilkėti to ar ano. Tiesa ta, kad lauke karšta, tačiau tą patį galima pasakyti ir apie jus. Neleiskite, kad protas trukdytų džiaugtis gyvenimu ir mėgautis visais jo teikiamais malonumais, ir nepamirškite sau kiekvieną dieną kartoti, kaip save mylite“, – rašo A. Graham.


Vasarį per interviu „WSJ.Magazine“ A. Graham kalbėjosi apie didesnio dydžio modelio etiketę.

„Negaliu pakęsti, jog nuolat kalbama apie mano kūną, nes nepažįstu nė vieno vyro, kuris būtų verčiamas tą daryti. O ir toliau kalbėti apie savo kūną mane motyvuoja tai, kad, kai buvau jauna, nebuvo drąsių apie tai kalbančių moterų“, – pripažino ne per seniausiai mama tapęs modelis.

A. Graham taip pat teigia, kad socialinėje žiniasklaidoje propaguoti meilę savo kūnui tokiam, koks jis yra, paskatino ir to stygius mados pramonėje.

„Štai kodėl neskelbiu „idealių“ instagraminių nuotraukų. Noriu, kad žmonės matytų tikrąjį vaizdą, o ne iškreiptą realybę, noriu, jog visi žinotų – egzistuoja celiulitas, nugaros riebalai, strijos... Pasaulyje daugybė nuostabių apvalesnių formų moterų, ir niekas to nepaneigs“, – tvirtina modelis.


Mėnuo iki to interviu – sausį – A. Graham pasidalijo nuotraukomis, kuriose ją pažymėjo savo kūnu besidžiaugiančios moterys.

„Noriu visoms padėkoti, kad mane pažymėjome tose nuostabiose nuotraukose. Tikrai ne visada paprasta nuoširdžiai mylėti kiekvieną savo kūno centimetrą. Tai nėra kažkoks baigtinis procesas, tai nuolatinis darbas. Visose tose nuotraukose matau absoliutų grožį ir pasitikėjimą, kuris mane be proto įkvepia, žiūrėti į šias moteris – mano vienas mėgstamiausių užsiėmimų instagrame. Esu labai dėkinga už šią galimybę. Kartu esame stipresnės!“ – teigia A. Graham.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)