B. Fraseris užfiksuotas penktadienį per „Tribeca“ filmų festivalį Niujorke. 52-ejų aktorius, kuriam atiteko Joneso vaidmuo, drauge su kitais filmo „No Sudden Move“ kolegomis atvyko į renginį.

Garsus aktorius raudonuoju kilimu žingsniavo pasipuošęs kostiumu. Išplatinus nuotraukas iš premjeros ne vienas nusistebėjo, kad B. Fraseris atrodo stipriai kitaip. Netrukus suskubta priminti, kad garsenybės išvaizda galėjo pakisti dėl dar kito vaidmens.

Brendanas Fraseris

Anksčiau šiais metais buvo atskleista, kad B. Fraseris ketina vaidinti Darreno Aronofsky režisuotame filme „Banginis“ (angl. The Whale).

Aktoriui skirtas vaidmuo gana sudėtingas – jam patikėta įsikūnyti į daugiau nei 200 kilogramų sveriantį atsiskyrėlį. Vidutinio amžiaus vyras, vardu Čarlis, bando užmegzti ryšį su savo 17-mete dukra. Jiedu išsiskyrė po to, kai Čarlis paliko savo šeimą dėl gėjaus meilužio, kuris vėliau mirė. Tada Čarlis ėmė valgyti iš skausmo ir kaltės jausmo.

Kino ekranuose pasirodysianti drama kuriama pagal tokio paties pavadinimo pjesę.

Brendanas Fraseris

Gerbėjai, nekantraujantys pamatyti šį filmą, aktoriui B. Fraseriui jau dabar pranašauja sėkmę kino apdovanojimuose.

Pastaruoju metu gyvenimas aktoriaus nelepino: sugriuvo jo santuoka, išaugo sveikatos problemų sąrašas ir depresija.

2003 metais aktorius prisipažino patyręs lytinį priekabiavimą iš Philipo Berko, Holivudo užsienio spaudos asociacijos (HFPA) prezidento. Ph. Berkas tai neigė, o oficialūs kaltinimai jam pareikšti nebuvo.

Brendanas Fraseris filme "Džiunglių karalius"

Visgi šis įvykis stipriai paveikė B. Fraserio karjerą ir emocinę būklę – aktorius paniro į depresiją, o Holivude jam užsidarė kone visos durys.

Situaciją blogino ir fizinė aktoriaus sveikata. Ilgą laiką B. Fraseris filmuose kaskadinius triukus atlikdavo pats, todėl jo kūnas patyrė daug sužalojimų. Ypač nukentėjo jo keliai, nugara, kaklo sritis. Pasikartojančios operacijos ir gydymai iš viso truko apie septynerius metus – tiek laiko, pasak paties aktoriaus, jis tai patekdavo, tai vėl būdavo išrašomas iš ligoninės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)