Palaikymą Britney išreikškė ne viena garsenybė. Į kovą dėl buvusios mylimosios stojo ir J. Timberlake‘as. Nuo 1998 iki 2002 m. susitikinėję atlikėjai buvo viena garsiausių porų pramogų pasaulyje. Tad jųdviejų fanams išgirsti, ką Justinas mano apie Britney prisipažinimą – be galo įdomu.

„Po viso to, ką šiandien pamatėme, turėtume palaikyti Britney šiuo jai susdėtingu laikotarpiu. Nesvarbu, kokia buvo mūsų praeitis, gera ar bloga, nesvarbu, kiek laiko praėjo. Tai, kas vyksta dabar, tiesiog yra neteisinga.

Nė viena moteris niekada neturėtų būtų sulaikoma nuo galimybės priimti sprendimus, susijusius su savimi“, – tviteryje rašė Justinas.

„Niekas niekuomet neturėtų būti laikomas prieš savo valią. Ar klausti leidimo prieš gaunant tai, dėl ko taip sunkiai visą gyvenimą dirbo“, – dar pridūrė dainininkas.

Jis teigė su žmona Jessica Biel palaikantis Britney. „Mudu su Jess siunčiame meilę ir visapusišką palaikymą Britney. Tikimės, kad teismas bei jos šeima priims teisingą sprendimą ir ji galės gyventi taip, kaip nori“, – viliasi J. Timberlake‘as.

Justinas Timberlake'as ir Jessica Biel

Vartoja stiprius vaistus, negali pastoti

Britney prisipažino, kad jai buvo atimta teisė susilaukti daugiau vaikų ir prieš jos valią brukami psichiatriniai vaistai, rašo BBC.

Jamie Spears Teismo sprendimu dukros kontrolė priteista dar 2008 metais, kai žvaigždė buvo paguldyta į ligoninę, nerimaujant dėl jos psichinės sveikatos.

Trečiadienį Britney telefonu kalbėdama su teisėju Los Andžele teigė, kad kiekvieną dieną buvo traumuojama. „Aš tiesiog noriu, susigrąžinti savo gyvenimą“, – sakė ji.

Los Andželo Aukščiausiojo teismo teisėja Brenda Penny dėkojo žvaigždei už „drąsius“ žodžius, tačiau kol kas sprendimo nepriėmė. Tikėtina, garsenybės laukia ilgas teisinis procesas, praneša „Associated Press“.

Daugelį metų buvo spėliojama, kaip 39-erių Spears jautėsi dėl susitarimo, o gerbėjai noriai šukavo jos socialinės žiniasklaidos produkciją, norėdami sužinoti.

„Noriu nutraukti šią kontrolę, - 20 minučių trukmės vaizdo įraše į teismą kreipėsi B. Spears. – Aš nusipelniau turėti gyvenimą, juk tiek daug dirbau. Nusipelniau dviejų ar trejų metų pertraukos“.

Dviejų vaikų mama atskleidė norėjusi ištekėti už savo vaikino ir susilaukti dar vieno kūdikio, tačiau jai tai buvo uždrausta. Ji kaltina savo tėvą už tai, kad šis neleido pašalinti kontraceptinio intrauterinio įtaiso (IUD), užkertančio kelią pastojimui.

Ji taip pat pasakojo, kad prieš jos valią jai yra brukami stiprūs vaistai, skirti pacientams, kamuojamiems bipolinio sutrikimo, kurie priverčia ją jaustis tarsi girta ir negalinčia susikalbėti.

„Šie suvaržymai man daro daugiau žalos nei naudos. Nesu laiminga, negaliu užmigti. Kasdien esu pikta ir verkiu“, – iki šiol socialiniuose tinkluose neigusi, jog jaučiasi blogai dėl tėčio kontrolės, šįkart atvirai kalbėjo Britney.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)