Karalienės Elizabeth II anūkė – viena nedaugelio karališkosios šeimos narių, kurie laisvai naudojasi socialiniais tinklais. Savo paskyroje princesė nevengia viešinti asmeninio gyvenimo akimirkų. Ne išimtis – ir birželio 20-ąją JK paminėta Tėvo diena.

Būtent šia proga princesė sveikino savo sutuoktinį Jacką Brooksbanką ir pasidalijo jaukiomis tėvystės akimirkomis.

Princesė Eugenie dalijasi asmeninio gyvenimo akimirkomis

Sūnus Augustas, pasak princesės, tikras šeimos numylėtinis, jam tėvai skiria visą savo dėmesį. Sutuoktiniui princesė taip pat negailėjo pagyrų, kad jis – nuostabus tėtis.

Tai atsiskleidžia ir nuotraukose. Pavargę, neišsimiegoję, bet labai laimingi – būtent tokias žemiškas gyvenimo akimirkas drąsiai rodo princesė.

Princesė Eugenie dalijasi asmeninio gyvenimo akimirkomis

Nuotrauka, kurioje J. Brooksbankas pavargęs ir susivėlęs snaudžia su sūneliu, pavergė karališkosios šeimos gerbėjus. Socialiniuose tinkluose plinta komentarai, kad būtent tokių gyvenimo akimirkų jie tikisi iš karališkosios šeimos, o ne nudailintų ir pagražintų.

31-erių Eugenie ir 35-erių Jackas susituokė 2018-ųjų spalio 12 d. Poros pirmagimis – August Philip Hawke Brooksbankas gimė šių metų vasario 9 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)