Kaip teigia istorikas Robertas Lacey, brolių santykiai pašlijo po to, kai Kensingtono rūmų darbuotojai apkaltino Meghan Markle grubiu elgesiu ir įnoringumu. Apie tai ekspertas rašo savo naujojoje knygoje „Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult“, kurios ištraukas publikuoja „The Times“.

Autorius tvirtina: kai Williamą pasiekė karališkojo personalo skundai dėl brolio antrosios pusės, jie su Harry labai rimtai susipyko.

R. Lacey rašo, kad Harry entuziastingai gynė savo žmoną ir specialiai netgi išjungdavęs savo mobilųjį, kad Williamas jam negalėtų paskambinti. Nepaisant to, Kembridžo hercogas nenusileido ir galiausiai nusprendė su broliu pasikalbėti akis į akį.

Williamas negalėjo patikėti tuo, ką apie Meghan elgesį jam papasakojo personalas, ir norėjo išgirsti, ką apie tai pasakys Harry. Autorius tikina, kad brolių konfliktai buvę aršūs ir pilni pykčio.

Tada Williamas ir nusprendė, kad šeimoms metas atsiskirti ir pareikalavo, kad brolis su žmona iš Kensingtono rūmų išsikeltų.

R. Lacey taip pat teigia, kad Kate Middleton nuo pat pradžių atsargiai vertino santykius su Meghan. O Williamas, anot istoriko, vienam draugui užsiminęs, kad Meghan kurpia kažkokį planą. Jai personalo metami kaltinimai tą nuojautą tik sustiprino. Jis buvo įsitikinęs, kad ji norėjo destabilizuoti esminius monarchijos principus.

Anot knygos „Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult“ autoriaus, Willimas pyko dar ir dėl to, kad Meghan pavogė jo mylimą brolį, o Harry siuto, kad brolis tiki rūmų personalu, o ne juo.

Kai kovą britų dienraštyje „The Times“ pirmą kartą buvo paskelbta informacija apie tai, kaip Meghan tyčiojasi iš rūmų darbuotojų, jos atstovai metamus kaltinimus paneigė, o Bakingamo rūmai pažadėjo atlikti nepriklausomą tyrimą. Kunigaikštienės padėjėjai, kurie pirmieji ir prabilo apie patiriamą terorą, pasakojo, kad Meghan savo užgaidomis juos pravirkdydavo, o jos elgesys priminė ne ką kitą, o psichologinį smurtą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)