Prie reikšmingą akimirką užfiksavusios nuotraukos besididžiuojantis tėtis rašė: „Sveikinimai mokyklos baigimo proga mūsų nuostabiai dukteriai SCARLET!“

S. Stallone buvo pasipuošęs baltais marškiniais ir prie jų priderintomis tokios pat spalvos kelnėmis, o akis dengė akiniai nuo saulės, rašo dailymail.co.uk.

Scarlet vilkėjo trumputę suknelę trumpomis rankovėmis su įvairiaspalvių gėlių raštais ir buvo pasidabinusi auksiniu kaklo papuošalu.

Holivudo legenda taip pat pasidalijo nuotrauka, kurioje jo duktė pozuoja su šventiniais balionais.

Panašiais apdarais su gėlių raštais pasipuošusios Scarlet seserys šeimos nuotraukoje taip pat atrodė žavingai.

Visos trys dirba modeliais, o per 74-uosius „Auksinių gaublių“ apdovanojimus jos buvo vienos iš „Auksinių gaublių“ ambasadorių.

Praėjusį mėnesį šeima atšventė 19-ąjį Scarlet gimtadienį – pažymėjo jį bendra vakariene „Craig's“ restorane Los Andžele.

S. Stallone ta proga išreiškė sveikinimus savo jaunėlei dukteriai instagrame pasidalindamas senomis sukters vaikystės nuotraukomis.

„Laimingo gimtadienio mūsų nuostabiajai dukteriai SCARLET. Tu esi talentinga, paprasta ir kilniai elgiesi su visais. Mylime tave taip, kad žodžiais sunku apsakyti“, – rašė S. Stallone.

S. Stallone ir jo trečioji žmona neseniai atšventė 24-ąsias vedybų metines. Anksčiau jis buvo vedęs Sacha Czack ir Brigitte Nielsen.

Su pirmąja žmona įžymybė susilaukė dviejų sūnų. Vyresnysis sūnus Sage mirė nuo širdies ligos būdamas 36-erių. Jaunesniajam judviejų sūnui Seargeoh, kuriam dabar yra 42-eji, vaikystėje buvo diagnozuotas autizmo spektro sutrikimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)