Per bendrą interviu portalui „Deadline“, kurio metu buvo aptarinėjamas netrukus pasirodysiantis Z. Kravitz režisūriniu debiutu tapsiantis filmas „Pussy Island“ (trileris, kuriame 41-ų aktorius pasirodys technologijų magnato Slaterio Kingp amplua), Ch. Tatumas patikino, kad jau per patį pirmąjį susitikimą romantinės dramos „High Fidelity“ žvaigždė (t. y. Z. Kravitz) pademonstravo tokį pasitikėjimą savimi, kurio net tenka pavydėti, rašoma portale „People“.

„Jei kas nors taip prieina ir pasako nenešioti kroksų, be to, atrodo toks užtikrintas, pasijuntu įtikintas. Nuo tada kroksų nebenešioju“, – prisipažino Ch. Tatumas leidinio reporteriui.

„Tiesiog mėginau būti gera drauge, Chanai“, – sureagavo 32-ejų Z. Kravitz.

„Suprantu, bet kurį laiką kroksai man labai patiko, o ji štai ėmė ir pasakė, kad jų nenešiočiau. Aš paklusau“, – kalbėjo Ch. Tatumas.
Z. Kravitz tada paaiškino, kad, žinoma, yra žmonių, kuriems kroksai net tinka (pavyzdžiui, tokie madų diktuotojai kaip Justinas Bieberis ir Bad Bunny ypač prisidėjo prie jų išpopuliarėjimo, kas ypač papiktino Victorią Beckham).

„Tiesiog nemanau, kad tu – vienas iš jų“, – pasakė Z. Kravitz.

Kaip buvo pranešta portale „Deadline“, Z. Kravitz ketina debiutuoti kaip režisierė pristatydama filmą, kuriame Ch. Tatumui atiteko filantropo ir technologijų magnato, vardu Slateris, vaidmuo. Filmo veikėjas nusiveža prie baro dirbančią Fridą į paslaptingą privačią salą.

„Nepaisant įspūdingo kraštovaizdžio, gražių žmonių, nuolatos besiliejančio šampano ir iki išnaktų trunkančių šokių vakarėlių, Frida jaučia, kad saloje yra kažkas daugiau negu pavyksta pamatyti akimis. Kažkas, ko ji negali tiksliai įvardyti. Kažkas, kas šiek tiek gąsdina“, – rašoma portale „Deadline“.

Z. Kravitz – ne tiktai filmo režisierė: ji prisidėjo ir rašant scenarijų, prie kurio šiaip jau dirbo E. T. Feigenbaumas.

Kalbėdama su portalu „Deadline“, Z. Kravitz paminėjo, kad filmo kūrimo idėja užgimė dar 2017-aisiais, o įkvėpimo šaltiniu iš dalies tapo „ganėtinai įžūlus priešingos lyties atstovų elgesys“, kurį jai, kaip pramogų versle besisukiojančiai moteriai, yra tekę patirti.

„Iš pradžių pavadinimas buvo suprantamas kaip pokštas. Pavadinimas salos, į kurią atvykstama, atsivežama moterų, linksminamasi ir pramogaujama. Tiktai pats pasakojimas išsirutuliojo į kiek kitokį žanrą, todėl pavadinimas tapmpa daugiaprasmis, – aiškino Z. Kravitz. – Tai aliuzija į šį laiką ir vietą, kurios, kaip patys teigiame, nebėra, žvelgiant iš seksualinės politikos perspektyvos.“

„Žmonės tobulėja ir keičiasi, tačiau daugeliui iš burnų ir toliau sklinda tas pats dvokas, įsimetęs dėl gėdingo elgesio praeityje, – toliau kalbėjo Z. Kravitz. – Tai nuoroda į tokius dalykus, nors, kita vertus, pats filmas gali būti net labai smagus. Džiaugiuosi, kad pavadinimas apie tai sufleruoja, be to, turi gilesnę prasmę.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)