Pozityviuose „TikTok“ vaizdo įrašuose galima išvysti ir Domantą Sabonį su jo sužadėtine. Netrukus sutuoktiniais tapsianti pora sužibo ne viename Shashanos brolio kurtame klipe.

Jaunos moters brolis Sage'as Rosenas – tikra socialinių tinklų žvaigždė. Jo „TikTok“ paskyrą seka daugiau nei 1,2 mln. vartotojų, o linksmi vaizdo įrašai peržiūrėti virš 24 mln. kartų.

Visgi tikroji S. Roseno profesija – šokėjas. Vaikinas yra puikiai žinomas savo srities profesionalas. Tą įrodo ir tai, kad jo talentą vertina net garsiausios muzikos žvaigždės: Justinas Bieberis, Chrisas Brownas, Sia. Šių garsių atlikėjų vaizdo klipuose šoko ir Sage'as.

Galybėje vaizdo klipų internautai gali išvysti ir jo seserį su būsimuoju vyru. „Aš priverčiau ją tai padaryti“, – vieną iš komiškų vaizdo įrašų su seserimi ir jos mylimuoju krepšininku komentavo S. Rosenas.


Savo turinyje vaikinas nebijo pasijuokti ir iš savo bei sesers būsimo vyro ūgių skirtumo. „Taip, jo ūgis – 7 pėdos (2,11 m)“, – šalia įrašo su D. Saboniu brūkštelėjo jis.


Sage'o paskyra – ne vienintelis bandymas, kai D. Sabonis ir jo širdies draugė demonstruoja savo šokių judesius.

Socialiniuose tinkluose jau ir anksčiau sparčiai plito krepšininko ir jo mylimosios šokis. Gerbėjai dalijosi lietuvio šmaikščiu įrašu ir tikino, kad jam puikiai sekasi ne tik krepšinio, bet ir šokių aikštelėje.

Delfi primena, kad daugiausia jaunimo pamėgtas socialinis tinklas „TikTok“ yra skirtas mėgėjiškiems vaizdo klipukams. Dažniausiai žmonės čia naudoja dainos motyvą, kaip foną trumpiems vaizdo įrašams kurti.

Nenuostabu, kad tam tikros dainos „TikTok“ socialiniame tinkle yra itin populiarios, o kai kurios pasauliniais hitais tapo pirmiausia būtent šioje platformoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)