A. Feinberg, kuri seniau aptiko Jameso Comey ir senatoriaus Mitto Romney socialinės žiniasklaidos slaptavietes, Ines paskyros momentinėmis nuotraukomis pasidalino savo naujienlaiškyje.

Ines, pasirodo, tviteryje labai aktyvi. Ji aktyviai „mėgo“ kritiką buvusio prezidento apkaltos iniciatoriams ir juokelį apie svainio tviterio paskyros įšaldymą po įvykių Kapitolijuje sausį.

I.Knauss tviterio paskyrą savo 2020 metų knygoje „The Art of Her Deal“ apie buvusią pirmąją ponią mini ir „Washington Post“ reporterė Mary Jordan. Nors I. Knauss paskyra ir neprieinama viešai, A. Feinberg sako, kad su jos turiniu jai pavyko susipažinti per trečią asmenį.

„Visi turėtume pasveikinti Melanią Trump su sėkminga kampanija prieš patyčias internete“, – teigiama viename įraše, kurį pamėgo ir vyresnioji sesuo. Šiuo atveju kalbama apie M. Trump kampaniją „Be Best“.

Buvusios pirmosios JAV ponios atstovas spaudai pakomentuoti situaciją PEOPLE žurnalistams nepanoro.

I.Knauss taip pat palinkėjo sveikatos tiek buvusiam prezidentui, tiek savo seseriai, kai spalį pasklido žinia, jog pora užsikrėtė koronavirusu. Moteris noriai dalijosi svainio palaikymu, įskaitant žurnalo viršelį su autografu, kurį jis pasirašė ir skyrė specialiai jai.

Momentinės nuotraukos suteikia informacijos ir apie M. Trump šeimą ir jų mintis apie D. Trumpo prezidento kadenciją, kurios pabaigą apkartino protestai Kapitolijuje.

„Ar žiūrite CNN?“, – I. Knauss parašė tėvui Viktorui, teigiama momentinės nuotraukos, kuria vėliau pasidalino su visais, vertime.

„Žinoma žiūriu“, – jai su širdies jausmaženkliu atsakė jis, o vėliau pridūrė, kad persijungė „Fox News“ ir „One Amerika News Network“.

I.Knauss kartais pasireiškia ir savo viešoje paskyroje feisbuke, kur savo sūnėnui Barronui Trumpui kovą palinkėjo smagaus penkioliktojo gimtadienio, taip pat yra skelbusi savo sesers ir kitų giminaičių senų nuotraukų.

Seserys savo pavardę „Knavs“ pasikeitė į „Knauss“ dar prieš būsimajai pirmajai JAV poniai po vestuvių 2005 metais tampant Trump. I. Knauss ir M. Trump turi ir netikrą brolį Denisą Cigelnkają, kuris gyvena Slovėnijoje, 2016 metais skelbė GQ.


I. Knauss, kaip ir jos jaunesnė sesuo, labai saugo savo privatumą ir stengiasi vengti viešumos.

Be to, Ines, kaip ir sesuo, domisi mados pramone, nors jai įdomesnis dizainerės, o ne modelio darbas.

„Jos labai artimos“, – 2017 metais „The New York Post“ sakė filantropė iš Palm Bičo Audrey Gruss.

Kaip rašė „The Post“, Ines per Trumpų vestuves buvo vyriausioji pamergė, o Niujorke jos gyveno arti viena kitos.

M. Trump, kuri, pasibaigus vyro kadencijai, stengiasi likti viešumos nuošalyje, su šeima visada palaikė itin artimus ryšius.

Trumpams artimas šaltinis anksčiau PEOPLE sakė, kad iš esmės, kur tik apsigyvena Melania ir jos sūnus Barronas, ten praktiškai apsigyvena ir jos tėvai. Taip buvo Trumpo bokšte Niujorke, privačiame „Mar a Lago“ klube Floridoje ir kitame buvusio prezidento klube Bedminsteryje, Naujajame Džersyje, kur jis persikėlė vasarai.

„Melanios artimiausioji šeima iš tikrųjų tikra šeima. Jie užima didžiausią jos gyvenimo dalį“, – sakė šaltinis.

Paklaustas, ar šeimai prie širdies dėmesys ir skandalai, be kurių neapsiėjo praktiškai nė viena D. Trumpo prezidentavimo diena, šaltinis atsakė: „Žinoma, kad ne. Bet jie stengiasi iš to išpešti maksimalią naudą. Juk neturėjo kito pasirinkimo, jie buvo pasirinkti ir turėjo palaikyti dukrą ir anūką“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)