Trumpas to nejaukaus interviu momento klipas prasibrovė į „TikTok“, kur jau sulaukė per 3,5 mln. peržiūrų.

Po D. Campbello klausimo „Kaip laikosi Kim?“, Kourtney pradėjo kalbėtis su savo personalu, esančiu už kadro, ignoruodama laidos vedėją ir jo kolegę Sonią Kruger. Netrukus Kourtney tarsi suakmenėjo – liko tik reti mirktelėjimai. Akivaizdu, kad norėta sudaryti įspūdį, kad „pakibo“ ryšys.

„Ei, Kourtney, mes tave praradome?“, – klausė Davidas, o Sonia pridūrė: „Panašu, kad Kourtney nelabai nori atsakinėti į šį klausimą“.

Davidui akivaizdžiai toks elgesys nepatiko: „Manau, kad ji mane dėl šito klausimo paliko ant ledo“.

Sonia bandė ginti Kourtney, aiškindama, kad galbūt tai tebuvo viešųjų ryšių triukas, tačiau Davidas neatlyžo: „Juk galėjo tiesiog pasakyti, kad jos seseriai viskas gerai! Juk ką tik kalbėjome, kad labai nerimaujame, juk mums rūpi, tikimės, kad visiems viskas gerai. Labai negražu“.

Nors interviu ir nutrūko, „Today Extra“ laidoje vis tiek buvo parodyta Kourtney odos priežiūros linijos reklama. Po reklaminės pertraukos Davidas atsiprašė trijų vaikų motinos, o tada pratęsė interviu.

„Kažkas nutiko studijoje ir mes praradome ryšį su Kourtney. Esame labai laimingi, kad ji vis dar čia. Atsiprašome dėl to, kas nutiko. Ar galime sužinoti, ar jums viskas gerai?“, – kiek susigėdęs kalbėjo laidos vedėjas.

Kourtney paaiškino, kad tai tebuvo ryšio sutrikimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)