Šį sekmadienį laidoje „60 Minutes“ pasirodys išskirtinis interviu su į pensiją išėjusiu Holivudo apšvietimo režisieriumi.

Interviu anonse Th. Markle‘as grasina „viešai skalbti purvinus dukters baltinius“, rašo nzherald.co.nz.

„Norite viešo purvinų baltinų skalbimo? Tai pirmas kartas, kai aš kalbu apie tokius dalykus“, – žurnalistui Tomui Steinfortui sakė Th. Th. Markle‘as.

Jis sako, kad tebėra „sutrikęs“ dėl to, kad nutrūko jų „puikūs santykiai“.

Th. Markle‘as nesusitiko nei su princu Harry, nei su anūkais Archie ir Lilibet.

Tačiau jis viliasi, kad gimus Harry ir Meghan dukteriai šeimos nesantaika gali išsisklaidyti.

Thomas Markle'as

„Labai nusiminsiu, jei neteks palaikyti anūkės“, – pabrėžė M. Markle tėvas.

„Padariau klaidų. Šimtą kartų už jas atsiprašinėjau“, – aiškino Th. Markle‘as.

Tačiau paklaustas, kodėl nebesikalba su dukra, jis atsakė esąs sutrikęs: „Jei būčiau padaręs kažką išties siaubingo, viskas būtų suprantama, tačiau aš to nepadariau“.

Nuo pat karališkųjų vestuvių 2018-aisiais Th. Markle‘o santykiai su dukterimi pašlijo.

Per šiais metais pasirodžiusį žymųjį interviu su Oprah Winfrey Meghan pasakojo buvusi „išduota“ tėvo, o su juo susitaikyti jai „pasirodė sunku“.

„Žvelgiu į Archie, galvoju apie šį vaiką ir nuoširdžiai negaliu įsivaizduoti, kaip galėčiau elgtis taip, kad sąmoningai sukelčiau skausmą savo vaikui“, – kalbėjo M. Markle.

Kovą Th. Markle‘as paneigė dukters kaltinimus, o savo žentą Harry išvadino „snargliumi“ ir apkaltino jį nesugebėjus tinkamai palaikyti Meghan, kai šią apniko mintys apie savižudybę.

„Tai mane iš tiesų nuliūdino, kaip ir sakiau, ji būtų lengvai galėjusi susisiekti su manimi ar kitais artimaisiais, kurių ji tvirtina nepažįstanti. Tačiau pirmiausia ji turėjo susilaukti paramos iš savo vyro“, – „Good Morning Britain“ sakė Th. Markle‘as.

Th. Markle‘as tvirtino, kad „šimtą kartų“ atsiprašinėjo už tai, jog prieš karališkąsias vestuves sudarė susitarimą su paparacais ir ragino porą aplankyti jį drauge su Archie, nes jie gyvena „tik už vos daugiau nei šimto kilometrų“ nuo jo namų.

„Visi mes darome klaidų, tačiau aš niekados nuogas nežaidžiau pulo ir nepersirengiau Hitleriu, kaip darė Harry“, – pareiškė Th. Markle‘as.

Minimos laidos anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)