Jill kartu su vyru, JAV prezidentu Joe Bidenu, ketvirtadienį prieš prasidedant Didžiojo septyneto viršūnių susitikimui susitiko su britų premjeru Borisu Johnsonu ir jo žmona Carrie.

Septyniasdešimtmetė universiteto profesorė susitikimui pasirinko „Zadig & Voltaire“ švarką su žodžiu „Love“ (liet. Meilė) ant nugaros ir suknelę su taškučiais bei elegantiškus juodus aukštakulnius.

Buvusi pirmoji JAV ponia M. Trump, lankydamasi vaikų emigrantų sulaikymo centre 2018 metais, sukėlė tikrą kritikos bangą pasipuošusi 39 dolerius kainavusią striuke su užrašu ant nugaros „I really don't care, do you?“.

Melania Trump

Vėliau ABC žurnalistui Tomui Llamui ji sakė, kad žinutė buvo skirta „mane kritikuojantiems žmonėms ir kairiojo sparno žiniasklaidai“. Nepaisant to, jos aprangos pasirinkimas tada buvo įvertintas kaip netaktiškas, neskoningas ir netinkamas.

J. Biden, komentuodama savo aprangą, pasirinktą susitikimui su Jungtinės Karalystės vyriausybės vadovu ir jo sutuoktine, sakė: „Mes iš Amerikos atvežėme meilę... Tai pasaulinio lygio susitikimas, norime pasiųsti vienybės žinutę. Manau, kad šiuo metu to labai reikia, reikia, kad žmonės pasijustų vieningi, kad pasaulis suartėtų. Pagaliau po pandemijos jaučiu viltį, ir tai nuostabu“.

Pirmą kartą elegantiškoji J. Biden „Zadig & Voltaire“ švarku buvo pasipuošusi 2019 metais.

Po kilusio aprangos skandalo M. Trump žurnalistams teigė: „Norėjau kairiojo sparno žiniasklaidai parodyti, kad man nerūpi. Jūs galite kritikuoti viską, ką tinkami, bet tai manęs neatgrasys daryti to, ką manau esant svarbu. Tai buvo mano žinutė, taip. Norėčiau, kad būtų kreipiamas dėmesys į mano veiksmus, į mano iniciatyvas, o ne į mano drabužius“.

Jill Biden švarkelis – dėmesio centre

Po arbatos su B. Johnsono žmona Carrie pirmoji JAV ponia sakė: „Labai smagu būti čia, Kornvalyje. Tai mano pirmasis kartas. Nuostabi vieta. Tiek aš, tiek Joe labai laukiame, kada galėsime su visais susitikti per Didžiojo septyneto viršūnių susitikimą.

J.Biden taip pat atskleidė nekantriai laukianti sekmadienio susitikimo su karaliene Elžbieta II: „Viliuosi, kad mūsų pagrindinė tema bus švietimas. Labai laukiame susitikimo su karaliene. Mums tai labai svarbi vizito dalis. Nekantraujame jau kelias savaites, pagaliau sulaukėme. Nuostabi pradžia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)