Tačiau teismas stojo D. Šepeliovo pusėn, rašo starhit.ru.

Vladimiras ir Olga Friskės vylėsi, kad dviejų kambarių apartamentus Maskvos Presnės rajone paveldės jų anūkas Platonas, kuriam neseniai sukako aštuoni metai. Tačiau panašu, kad jo tėtis D. Šepeliovas turi kitų planų dėl elitinio nekilnojamojo turto.

Televizijos laidų vedėjas Ž. Friskės tėvams pranešė, kad norėtų parduoti sūnaus dalį – trečdalį gyvenamojo ploto. Jie, žinoma, pasipiktino ir kreipėsi į teismą su prašymu uždrausti jam atlikti kokius nors sandorius. Tačiau Temidė stojo D. Šepeliovo pusėn – V. ir O. Friskės teismą pralaimėjo.

„Teismas atmetė šį ieškinį, – „Star Hit“ teigė Maskvos Chamovnikų rajono teismo spaudos tarnyba. – Nusavinimo klausimą galima spręsti įstatymo numatyta tvarka“.

Žana Friske ir Dmitrijus Šepeliovas

90 kvadratinių metrų buto kadastrinė vertė siekia 24 mln. rublių (273 tūkst. eurų). Taigi už buto dalį, priklausančią Platonui, D. Šepeliovas galėtų gauti mažiausiai 8 mln. rublių (91 tūkst. eurų). Beje, pirmenybę įsigyti anūko dalį turi kaip tik V. ir O. Friskės, kuriems priklauso likę du trečdaliai buto.

Būtent jie šiuo metu prižiūri šį butą ir stengiasi, kad jame viskas išliktų taip, kaip buvo prie Ž. Friskės.

Kartą tėvai jau išgelbėjo savo velionės dukters butą. Jį norėta parduoti iš varžytinių, kad būtų grąžinta daugiamilijoninė šeimos skola labdaros fonui „Rusfond“. Tačiau tuomet Ž. Friskės tėvas išsisuko – pardavė automobilį, namą Kalužo srityje, pasiskolino pinigų iš bičiulių, bet butą išsaugojo neparduotą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)