Meghan esą slapta susisiekė su Kate, nes puikiai supranta, kad vienintelis būdas jiems su Harry pagerinti santykius su šeima – į savo pusę patraukti princo Williamo sutuoktinę, tikina šaltinis. Anot jo, Kembridžo kunigaikštienė nenori kištis į konfliktą, tačiau norėtų, kad jis išsispręstų.

Kate norėtų laikytis atokiau nuo bet kokių slaptų susitarimų, nes baiminasi, kad viskas, ką ji pasakys, gali būti panaudota prieš ją pačią. Žinoma, moteris norėtų ramybės ir taikos visiems, juolab turint omenyje, kiek skausmo ši situacija sukėlė Williamui, Charlesui ir karalienei Elžbietai II. Jos vienintelis patarimas Meghan ir Harry – liautis viešinus savo emocijų persmelktus pareiškimus, sako pašnekovas.

Kalbama, kad Kate Middleton jau yra bandžiusi sutaikyti savo vyrą su broliu, tai vyko per jų senelio princo Philipo laidotuves, ir padarė viską, kad jie pagaliau pasikalbėtų. Jos dėdė Gary Goldsmithas kunigaikštienę vadina tikra taikdare ir tikina, kad tik ji vienintelė gali užbaigti konfliktą karališkojoje šeimoje.

Priminsime, kad per interviu O. Winfrey Meghan ir Harry papasakojo, kad susidūrė su vieno karališkosios šeimos nario rasizmu. Jie taip pat pasakojo, kad Meghan nebuvo suteikta reikiama psichologinė pagalba, nors ji jos prašė. Be to, Sasekso kunigaikštienė pareiškė, kad vestuvių išvakarėse Kate Middleton ją pravirkdė (Kate vėliau atsiprašė ir atsiuntė gėlių), o ne atvirkščiai, kaip kad tuo metu rašė žiniasklaida.

Apie tai, kad pora nusiteikusi gerinti santykius su karališkąja šeima, byloja ir faktas, kad jos dukrelei duotas Lilibet Dianos vardas – prosenelės ir senelės garbei. Prieš dukrai duodamas tokį vardą, Harry prašė senelės leidimo. Žinoma, atsakyti savo mylimam anūkui karalienė negalėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)