Artimiausių draugių ir šeimos narių apsuptyje Shashana šį savaitgalį paminėjo bene paskutiniąsias dienas, kuomet ji vis dar prisistato mergautine Rosen pavarde.

Tą iliustravo net gėrimus papuošusios etiketės: „Iššauk šampaną, Shush keičia savo pavardę!“.

Saldi, rožinė ir vasara alsuojanti šventė vyko gamtoje. Didelis baltas stalas, skėčiai ir gaivūs užkandžiai galėjo lengvai priminti elegantišką baltąją vakarienę.

Džiugiai šventei D. Sabonio būsima žmona pasipuošė trumpa margaspalve suknele ir baltais aukštakulniais. Žavų įvaizdį įvertino ne tik bičiulės, bet ir būsimas jaunikis.

D. Sabonis ne tik dalyvavo šventėje, bet ir savo socialiniuose tinkluose pasidalijo, kaip dailiai per savo mergvakarį atrodė jo mylimoji. Kadrą sportininkas papuošė širdele.

Šventės nuotraukomis instagrame dalijosi ir Shashanos draugės, jos žavėjosi poros mielumu ir šventė jųdviejų meilę.

Apie sužadėtuves pora pranešė 2020-ųjų metų rugsėjo pradžioje.

Žinią apie „supančiotą“ svajonių jaunikį socialiniuose tinkluose pirmiausia paskelbė pati D. Sabonio mylimoji. Kiek vėliau sužadėtuvių akimirkomis pasidalijo ir D. Sabonis, garsus krepšininkas teigė esantis laimingiausias žmogus pasaulyje.

Anksčiau Sh. Rosen buvo „Lakers“ komandos šokėja, šiuo metu ji yra įkūrusi šokių mokyklą.

Lietuvis su mylimąja gyvena Los Andžele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (189)