L. DiCaprio kolekcijai priklauso namas Los Andžele, kurį jis dar dešimtajame dešimtmetyje įsigijo iš Madonnos, fantastiškas 2014-aisiais pirktas dainininkei Dinah Shore statytas praėjusio amžiaus vidurio namas Palm Springse ir 18,8 mln. eurų vertės namas Malibu, kurį jam pavyko pasičiupti 2017-aisiais.

Tačiau ne visus pirkinius aktorius pasilieka sau – kai kuriuos dovanoja šeimos nariams. Neseniai L. DiCaprio pasielgė labai dosniai. Jis savo motinai Irmelin Indenbirken iš serialo „Moderni šeima“ („Modern Family“) žvaigždės Jesse Tyler Ferguson už 5,8 mln. eurų nupirko namą Los Andželo rajone Los Felize. O prieš kelerius metus aktorius taip pat Los Felize už keturis milijonus eurų nupirko namą savo tėčiui George‘ui DiCaprio.

Kaip ir daugelis didžiųjų Holivudo, kuriame visados kyla problemų, kaip panaudoti uždirbtus pinigus, įžymybių, jis pasirinko užsitikrinti saugumą ir investuoti į nekilnojamąjį turtą. Nors kai kurios žvaigždės dėl didelių mokesčių nutarė neinvestuoti į nekilnojamąjį turtą Kalifornijoje, didžioji dauguma L. DiCaprio nuosavybės yra Auksinėje valstijoje, išskyrus butą Niujorke ir salą Belize. L. DiCaprio tebegyvena savo namuose žymiajame „Sunset Strip“ ruože – vos už pusvalandžio kelio automobiliu nuo savo tėvų Los Felize.

Kaip rašo Toptenrealestatedeals.com, naujasis L. DiCaprio pirkinys yra vienas gražiausių namų Los Andžele, anksčiau priklausęs Gwen Stefani, o paskui – J. T. Ferguson. Tai ispaniškojo kolonijinio stiliaus namas, kurio plotas yra beveik 465 kvadratiniai metrai. Namai išsiskiria gausybe žavingų lauko erdvių. Juose yra keturi miegamieji ir šeši vonios kambariai. Svetainė ir valgomasis pasižymi aukštomis lubomis ir romantiškai vienas į kitą žvelgiančiais balkonėliais.

Namas pastatytas 1928-aisiais, vėliau buvo iš pagrindų restauruotas. Kruopštūs restauravimo darbai padėjo ne tik išsaugoti, bet ir išryškinti pastatymo laikotarpiui būdingus akcentus. Namas pasipuošęs arkinėmis durimis, plytelėmis klotomis grindimis, vitražiniais langais, elegantiškais vonios kambariais, dailiais laiptais, įspūdingu įėjimo durų raižiniu, medinėmis masyviomis lubomis, jame yra ne vienas židinys.

Virtuvėje yra visi būtini elementai, paverčiantys ją jaukia ir funkcionalia, o bendrasis kambarys turi specialų išskleidžiamą ekraną, tad gali įgyti ir kitokią paskirtį. Iš daugumos kambarių galima pakliūti į žavingas terasas, kiemą, spalvų kupiną sodą su fontanais, iš kurio atsiveria vaizdas į Grifito observatoriją. Prie baseino yra įrengtas atskiras vonios kambarys su SPA, taip pat yra atskira patalpa, skirta jogai ir meditacijai.

Pasidairyti po naujausią Holivudo žvaigždės pirkinį galite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)