Žurnalistams dainininkas papasakojo, kad surogatinė motina turėtų gimdyti lapkričio pradžioje, ir pasidžiaugė, kad, panašu, po daugybės išbandymų ir net devynių skirtingų kiaušialąsčių donorių viskas baigsis laimingai.

Laimingi būsimi tėveliai PEOPLE sakė pagaliau jaučiantys palengvėjimą ir laukiantys, kada pagaliau susitiks su mažyliais. Skaudžiu išbandymu porai tapo 2020 metų kovą kitos surogatinės motinos patirtas persileidimas.

Už pagalbą ieškant naujos surogatinės motinos ir kiaušialąstės donorės pora dėkoja savo draugui aktoriui Taylorui Frey. Nors nėštumas dar tik devynių savaičių, L. Bassas ir M. Turchinas sako, kad šįkart neturėjo abejonių, ar džiugią žinią pranešti artimiesiems.

Pora atžalas planuoti pradėjo dar 2018 metais, tuomet didžiausias galvos skausmas buvo, kaip nuspręsti, kurio partnerio spermą panaudoti. Panašu, kad ir vėl nugalėjo meilė: Lance‘as ir Michaelas sako, kad kiekvienas apvaisino po vieną dvynių embrioną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)