„Palm Bičo gyvenimas. Manau, kad visai norėčiau kraustytis į Floridą“, – prie nuotraukos instagrame, kuriai pozuoja pasipuošusi stilingu gerokai pasikeitusią figūrą pabrėžiančiu juodos spalvos maudymosi kostiumėliu ir avėdama „Givenchy“ šlepetes, parašė aktorė. Įvaizdį dar papildė mėlyna skrybėlė ir masyvūs akiniai nuo saulės.

„Pam Anderson, traukis į šalį – turime naują „Gelbėtojų“ pupytę! O taip, mergyt!", – komentaruose pasidžiaugė vienas gerbėjas.

„Atrodai stulbinamai“, – pridūrė kitas.


Muzikinės komedijos „The Picht Perfect“ žvaigždė su gerbėjais pasidalino net keliais „World Polo Pride“ įvaizdžiais, kuriuos pakeitė prieš privačiu lėktuvu nusileisdama Palm Biče.

Yves Saint Laurent“ ansambliui ji pasirinko juodus dviratininko šortus, plunksnomis dabintą palaidinę rankovėmis iki alkūnių ir atviras dirželių pagrindo basutes.

Aktorė ne kartą pabrėžė, kad yra labai laiminga galinti dalyvauti renginyje, kuriame „pozityviai kalbama apie lygybę“.


R.Wilson atvirai pasakoja apie savo kelionę link sveikesnės gyvensenos ir ją gausiai iliustruoja nuotraukomis instagrame.

„Jaučiuosi nuostabiai, praeitais metais atsikračiau 27 kilogramų“, – vasarį džiaugėsi aktorė.

Šių metų pradžioje PEOPLE aktorė sakė, kad jos kelias link dailesnės figūros niekada nebuvo matuojamas kilogramais.

„Mano tikslas niekada nebuvo būti liekna. Skaičiai man šiuo atveju nėra labai svarbūs. Ir toliau atrodau aš. Man patinka mano išraiškingos formos, jos vis dar labai išraiškingos, tik dabar esu sveikesnė ir geriau jaučiuosi. Toks ir buvo mano tikslas. Noriu visus paskatinti būti sveikesne savo pačių versija. Tai tikrai nereiškia, kad reikia tilpti į mažesnio dydžio drabužius, tai reiškia atsisakyti nesveikų praktikų. Noriu manyti, kad galima puikiai atrodyti ir jaustis visų dydžių“.


Neseniai spaudoje pasirodė straipsnių, jog aktorė per kiek daugiau nei metus atsikratė daugiau kaip 40 kg antsvorio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)