Septyniskart „Grammy“ apdovanojimais įvertinta 62-ejų metų atlikėja veikiausiai nutarė, kad papildoma dozė dėmesio neprošal ir jos sūnui Davidui Bandai. Ji nufilmavo, kaip penkiolikmetis modelio žingsniu vaikštinėja po namus, apsivilkęs balto šilko „Mae Couture“ prekės ženklo suknele. Sekmadienį šis vaizdo įrašas buvo paviešintas „Instagram“. Jį papildė besididžiuojančios mamos antraštė „Pasitikėjimas – tai viskas“, rašoma portale „People“.

Namų koridoriumi žengiantis Davidas tiesiog spinduliuoja pasitikėjimą savimi. Matyti, kaip laisvai jis jaučiasi dėvėdamas kulkšnis siekiantį prašmatnų drabužį, išrašytą stilizuotomis juodomis raidėmis. Susikurtą kone „Vogue“ puslapių vertą įvaizdį efektingai papildo kvadratiniai saulės akiniai.

„Slapta ėmiau norėti šitaip rengtis, nes taip pavyksta jaustis daug laisviau – juk aišku, apie ką kalbu?“ – reziumavo Davidas ir kelis kartus tūptelėjo.

Šio vaizdo įrašo komentarų sekcija kaipmat prisipildė palaikymo žodžių ir pagyrų. Komplimentų jaunuoliui negalėjo motinos draugai ir gerbėjai. Viena iš jų – ilgametė Madonnos bičiulė Debi Mazar. Aktorė Davidą palygino su supermodeliu Naomi Campbell. „O, Dieve, aš myliu jį. Atrodo kaip Naomi“, – parašė ji.

Susižavėjimą išreiškė ir Kelly Ripaalso, sukilusias emocijas pabandžiusi perteikti žvaigždučių piktogramomis.

Madonna yra atvirai kalbėjusi apie stiprų jos ir Davido ryšį.

Priminsime, kad D. Banda yra kilęs iš Malavio. Madonna jį įsivaikino 2006-aisiais.

„Ryžtas ir susitelkimas yra dominuojantys jo bruožai“, – sakė Madonna žurnalui „Vogue“ 2019-aisiais.

„Esu tvirtai įsitikinusi, kad šių savybių jis išmoko iš manęs, – toliau kalbėjo albumą „Madame X“ tais metais išleidusi dainininkė. – Su juo mane sieja stipriausias bendrystės jausmas. Jaučiu, kad jis mane supranta, kad turi daugiau mano DNR nei bet kuris kitas mano vaikas. Pažiūrėsime, kaip bus toliau, – spręsti dar per anksti.“

Madonna dar turi 24-erių metų dukterį Lourdes Leon – savo ir buvusio partnerio Carloso Leono vaiką, taip pat dvidešimtmetį sūnų Rocco Ritchie, kurio susilaukė su buvusiu sutuoktiniu Guy Ritchie. Kiti jos įsivaikinti vaikai – tai penkiolikmetė Mercy James bei aštuonmetės dvynės Stella ir Estere iš Malavio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)