Oficialūs atstovai ar pati pora šios naujienos kol kas nepakomentavo.

Visgi, kaip anksčiau skelbė „Daily Mail“, šventėje, ko gero, dalyvavo apie 30 svečių, kadangi tik toks asmenų skaičius leidžiamas privačiuose susibūrimuose JK.

Borisas Johnsonas ir Carrie Symonds

Pora susižadėjo dar 2019 metais ir netrukus ketino iškelti vestuves, tačiau tam ne kartą koją pakišo įsisiautėjusi koronaviruso pandemija.

Sužadėtuvės įvyko romantiškos kelionės metu Karibuose. Apie tai, kad jiedu ruošiasi vestuvėms ir netrukus susilauks pirmos bendros atžalos, jiedu paskelbė tik praėjusių metų vasarį.

Borisas Johnsonas ir Carrie Symonds

Praėjusių metų balandi porai gimė sūnus Wilfredas.

Dar šių metų kovo mėnesį naujienų portalui „The Sun“ B. Johnsonas užsiminė, kad jo vestuvės įvyks labai greitai – vos tik Anglijoje baigsis griežtos karantino taisyklės, kurios riboja svečių kiekį.

„Vestuvių šventės vėl grįš su trenksmu ir prisidės prie ekonomikos gaivinimo. Žinoma, kaip ir visi kiti verslo sektoriai, kuriems pamažu bus leidžiama atsidaryti. Mūsų vestuvės kada? Jos įvyks labai greitai“, – kovo mėnesį sakė B. Johnsonas.

B. Johnsonui tai – trečioji santuoka.

Borisas Johnsonas ir Carrie Symonds
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)