Moteris teigia maniusi, kad ji ir J. Clarksonas liks amžinai kartu.

Buvusi garsaus žurnalisto širdies draugė apie kitados užsimezgusį romaną prabilo pirmą kartą. J. Clarksoną ji pavadino didžiausia savo gyvenimo meile, rašoma mirror.co.uk.

Moteris sakė šventai tikėjusi, kad santykiai su buvusiu „Aukščiausios pavaros“ vedėju truks amžinai, todėl jų nutrūkimas, esą, neabejotinai buvo viena iš nervinio išsekimo, kurį jai teko patirti, priežasčių.

Phillipa, draugų vadinama tiesiog Pip, darbavosi „Aukščiausios pavaros“ kūrėjų komandoje. Ji buvo J. Clarksono, Jameso May ir Richardo Hammondo kolegė.

Kad pora ėmė regzti romaną už J. Clarksono žmonos Frances nugaros, paaiškėjo 2011-aisiais. Anot Ph. Sage, toji naujiena jos kolegų nesutrikdė. Vis dėlto jie paklausė, ar jau manyti, kad Pirmoji ponia – tai ji.

„Tai tiesiog reiškė, kad turiu keliauti pirmąja klase kaip maharadžos palydovė“, – pasakė ji.

Poros santykiai truko iki 2017-ųjų sausio. Kaip tik tą mėnesį jie išsiskyrė.

Tuoj pat po išsiskyrimo pašlijo Ph. Sage tėvo sveikata. Prisidėjo ir su darbu susijusios problemos, mat 2015-aisiais J. Clarksonui teko palikti laidą „Aukščiausia pavara“ už tai, kad smogė jos prodiuseriui.

„Visi jautėmės išsekę. Tų įvykių sukeltas stresas privedė mane prie sunkiausio kada nors patirto nervinio išsekimo. Tai buvo pats tragiškiausias mano gyvenimo etapas. Vis dėlto jisai tapo lūžio tašku“, – sakė Ph. Sage leidiniui „Hertfordshire Life“.

„Jeremy buvo mano gyvenimo meilė. Maniau, kad taip bus amžinai“, – pridūrė moteris.

J. Clarksonas buvo apkaltintas dėl artimų santykių su renginių organizatore Ph. Sage, į kuriuos leidosi keliaudamas po Australiją, Pietų Afriką ir Norvegiją. Pora buvo pastebėta besibučiuojanti, kai poilsiavo Graikijoje.

2010-aisiais J. Clarksonas parašė laikraščio skiltį apie Naujoje Zelandijoje surengtą bandomąjį važiavimą „Maserati“ markės automobiliu. Ph. Sage, kai tai vyko, buvo įsitaisiusi ant užpakalinės sėdynės.

„Ilsėkis, ilgakoje Phillipa, kol aš šiek tiek papramogausiu“, skelbė straipsnio antraštė.

Dėl aukšto ūgio J. Clarksonas juokais yra palyginęs Ph. Sage net su lenktyniniu žirgu.

Tada, kai visa tai vyko, J. Clarksonas gyveno santuokoje su pajėgose tarnaujančio pareigūno dukterimi Frances. Pora susituokė 1993-iaisiais. Frances buvo J. Clarksono vadybininkė. 2014-aisiais, kaip buvo skelbiama, jų santuoka oficialiai iširo.

Dar anksčiau J. Clarksonas buvo vedęs Alex Hall. Ši santuoka buvo sudaryta 1989-aisias, tačiau tetruko šešis mėnesius. A. Hall apie Ph. Sage yra pasakiusi štai ką: „Kai tiktai pamačiau jos nuotrauką, iš karto supratau, kad [J. Clarksonas] įsimylėjęs. Manau, su ja jis bus laimingas. Juk yra monogamijos šalininkas, o ne vienos nakties nuotykių ieškotojas.“

Iš pradžių Ph. Sage neigė, kad užmezgė romaną su J. Clarksonu, o sklandančius gandus vadino tiesiog nesąmonėmis.

„Mudu su Jeremy esame tik draugai. Aš ir jis, tiksliau, visa komanda, keletą metų kartu dirbamame“, – tvirtino ji.

Kai jos buvo paprašyta paaiškinti, ką tokiu atveju reiškia jos apsilankymas J. Clarksono viešbučio apartamentuose kone paryčiais, apie kurį gali kai kas paliudyti, ji tepasakė: „Na tai kas? Dažnai užsibūnu kolegų viešbučių kambariuose. Čia nėra nieko ypatingo. Kai ruošdavome šou, buvome begalę kartų drauge nufotografuoti, bet mes tiktai draugai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)