Jubiliejuje – netikėta viešnia

Tryliktą vietą konkurso finale Roterdame užėmusi N. Gordienko nuo pat pirmųjų akimirkų „Eurovizijoje“ neretai likdavo antrame plane, kadangi dėmesiu tekdavo dalintis su jai talkinusiu F. Kirkorovu. Vienas interviu dainų konkurso gerbėjams įstrigo labiausiai – tai epizodas renginio atidaryme ant turkio spalvos kilimo.

Užsieniečiai atkreipė dėmesį, kad F. Kirkorovas, prodiusuojantis N. Gordienko, iš pradžių lindo į kadrą, paskui prilipo prie savo telefono, o galiausiai ėmė pertraukinėti dainininkę, kištis į pokalbį ir visais būdais atkreipti dėmesį į save. Visa tai nutiko Natalijos interviu metu su tinklaraštininku Williamu Lee Adamsu:

Vaizdo įrašo komentarų skiltyje internautai tikino esą pritrenkti tokio įžūlumo, skelbė bublik.delfi.ee. Daugelis domėjosi, kas jis toks ir kodėl yra stebėtinai nemalonus. „Dieve, ar gali būti nemalonesnis žmogus už Kirkorovą? Jis nuolatos visur lenda“; „Keista, kad jis toks populiarus Rusijoje“, – rašė internautai.

Visgi ukrainiečių kilmės atlikėjai Natalijai pažintis su F. Kirkorovu naudinga kur kas platesne prasme nei dalyvavimas „Eurovizijoje“. Šią savaitę dainininkė pastebėta K. Orbakaitės 50-ies metų gimtadienio šventėje, į kurią susirinko rusų šou verslo atstovai – Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas, Valentinas Judaškinas, Igoris Krutojus, Aleksandras Reva ir kt.


F. Kirkorovas „pasipuošė“ pjautuvu ir kūju

Į privačią šventę Natalija atlydėta jau minėtojo F. Kirkorovo. Dainininkė su savo prodiuseriu drauge pozavo ir prie fotosienelės.


„Ačiū už pasakišką, nepamirštamą ir stebuklingą vakarą, Kristina Orbakaite! Man buvo didžiulė garbė būti jūsų nuostabios šventės dalimi! Tai buvo nepamirštama!“ – šalia nuotraukos instagrame skelbė Natalija.

Šventės metu savo muzikinį pasirodymą surengė ne tik pati jubiliatė, bet ir F. Kirkorovas, kuris atliko keletą savo dainų.

Tiesa, atlikėjas net ir gimtadienio metu demonstravo savo palankumą sovietiniam judėjimui ir „pasipuošė“ komunistine atributika – ant jo batų buvo galima išvysti pjautuvo ir kūjo simbolius, kurie Lietuvoje yra uždrausti.

Kristinos Orbakaitės jubiliejuje – Filipas Kirkorovas, „pasipuošęs“ sovietiniais simboliais

Mūsų šalyje nepageidaujamas ir pats F. Kirkorovas. Migracijos departamentas Užsienio reikalų ministerijos prašymu sausio 19 d. įtraukė Rusijos atlikėją F. Kirkorovą į nepageidaujamų asmenų sąrašą Lietuvoje.

Draudimas atlikėjui atvykti į Lietuvą galios penkerius metus.

Užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio teigimu, žinomas atlikėjas savo daugkartiniais apsilankymais neteisėtai aneksuotame Krymo pusiasalyje „sąmoningai neigė Ukrainos teritorinį integralumą ir suverenitetą bei tokiu būdu netiesiogiai pateisino agresyvius Rusijos Federacijos veiksmus“.

Atlikėjas buvo apskundęs tokį sprendimą teismui, tačiau šis nusprendė skundo nenagrinėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (233)