22-ejų metų amžiaus dainininkas nemažai juokavo tviteryje, o paskui sentimentaliai prakalbo apie pasirodymą „Saturday Night Live“ 46-ojo sezono finale, praneša eu.usatoday.com. Lil Nas X atliko kūrinį „Sun Goes Down“ ir naujausią hitą „Montero (Call Me By Your Name)“, kurio metu po šokių judesio prie stulpo plyšo jo kelnių prarėžas.

„MANO KELNĖS SUPLYŠO, – po laidos tviteryje parašė atlikėjas. – Labai norėjau iki galo atlikti šokį ant stulpo, bet nepavyko.“

Jo pasirodymas buvo itin kokybiškas ir pasižymėjo įmantria choreografija. Visgi Lil Nas X (tikrasis vardas – Montero Lamaras Hillas) tviteryje pareiškė, kad incidentui su kelnėmis nebuvo pasiruošęs.

Dainai artėjant prie pabaigos, reperis nuėjo prie galinėje scenos dalyje įrengto šokių stulpo, pritūpė ir staigiai atsistojo, o jo veide atsirado nustebimo išraiška. Likusias 30 sekundžių Lil Nas X šoko viena ranka prisidengęs tarpkojį.

„Staiga pasidarė vėsiau, – pirmadienį laidos „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ metu šmaikščiai pasakojo dainininkas. – Pajutau dvelkiantį vėjelį. Pasirodymo pabaigoje šokėjai turėjo mane liesti ir grabalioti. Jie tampė kelnes, o aš vis galvojau: Dieve, kad tik neatidengtų mano tarpkojo.“

Pasibaigus pasirodymui, daugelis reperio šokėjų ir pagalbinio personalo narių nesuprato, kas nutiko jo kelnėms, ir nurodė Lil Nas X palikti sceną, kad šou galėtų tęstis.

„Jie ragino mane nulipti nuo scenos ir ruoštis kitam pasirodymui, o aš atsakiau, kad tiesiog negaliu, nes visi viską pamatys, ir paprašiau atnešti rankšluostį“, – paaiškino Lil Nas X.

Beje, socialiniuose tinkluose reperis prisipažino gerbėjams, kad iš pradžių apskritai „bijojo surengti pasirodymą“ legendiniame šou. Be to, po dviejų savaičių trukmės repeticijų iškilo papildomų sunkumų: vienam šokėjui buvo nustatyta COVID-19 infekcija, todėl visi šeši nebegalėjo šokti ir teko skubiai ieškoti, kas juos pakeis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)