Ypatingos dienos proga K. Orbakaitė pasipuošė balta plono audinio suknele. Šis drabužis žvaigždei idealiai tiko ir dar kartą įrodė, kad jos kūno formos yra nepriekaištingos, informuoja starhit.ru.

Ne mažesnį susidomėjimą sukėlė Alos Pugačiovos apranga. Į dukters gimtadienį primadona atėjo apsivilkusi elegantišką siuvinėtą suknelę, kurią pasiuvo Valentinas Judaškinas.


Į jubiliejų buvo pakviesti K. Orbakaitės giminaičiai, įskaitant mamą, vaikus ir Maksimą Galkiną. Šventėje taip pat dalyvavo Filipas Kirkorovas, V. Judaškino šeima ir Igoris Krutojus su žmona.


Gimtadienis prasidėjo jubiliatės pasirodymu. Dainininkė pristatė kūrinį „Aš – Kristina Orbakaitė“, kuris tapo prieinamas visose platformose likus dienai iki jubiliejaus. Moteris dainavo šokant baleto šokėjoms ir susilaukė visų susirinkusiųjų ovacijų.


Žinoma, nebuvo apsieita be mamos sveikinimo. Primadona pasakė ilgą ir labai jaudinančią kalbą, kurioje atskleidė, kaip smarkiai didžiuojasi dukra.


„Kristina taip ilgai sukasi pramogų versle, bet vis tiek išlieka labai tyru ir nuoširdžiu žmogumi. Ji kiekvieną kartą labai susijaudina, kai kas nors pasako ką nors blogo. Turėti tokią dukrą – didžiulė laimė ir dovana iš aukščiau“, – pabrėžė A. Pugačiova.


„Ji ne tik mano dukra, bet ir mano gyvenimo motyvacijos šaltinis, sektinas pavyzdys. Bet aš vis tiek niekada negalėčiau tapti tokia, kokia ji yra, ir netapsiu. Stebiuosi, kad, nepaisant bjaurios pramogų pasaulio atmosferos, ji išliko tyra, nuostabia, aristokratiška, stilinga ir moterimi, kuri, nors būdama jau 50-ies metų amžiaus, kartais kaip vaikas žiūri į gyvenimą ir stebisi, kad ją įžeidė, jog kažkas pavėlavo. Tai Dievo dovana – turėti tokią dukrą“, – pridūrė ji.


Scenoje pasirodė ir F. Kirkorovas. Jis atliko keletą savo hitų ir padėkojo K. Orbakaitei už tokią ištaigingą šventę. Svečiai ilgai linksminosi skambant uždegančiai muzikai, sakė tostus į jubiliatės sveikatą ir linkėjo jai ilgų gyvenimo metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)