Šį rajoną ypatingai mėgsta garsenybės: ant kalvų šlaitų pastatyti namai jiems užtikrina didelį saugumo lygį ir konfidencialumą. Prieš kelias dienas vienas garsios poros kaimynas, aktorius Robas Lowe‘as, interviu su „E! News“ metu papasakojo, kaip po Saseksų atsikraustymo pasikeitė rajonas.

„Persikėlus karališkajai šeimai, mano nedidelis, aptingęs rajonas vėl atsidūrė dėmesio centre. Jeigu leisite, norėčiau prisipažinti: kai tik į mūsų rajoną atsikraustė karališkosios šeimos narių, jis negrįžtamai pasikeitė ir jau daugiau niekada nebebus toks, koks buvo anksčiau“, – apie Montesito pokyčius prabilo R. Lowe‘as, kuris šį rajoną savo namais vadina jau 26 metus.

R. Lowe‘as taip pat prisipažino, kad tokių garsių kaimynų atsikraustymas turi tiek savo pliusų, tiek minusų bei prisiminė, kad būtent čia kadaise apsigyveno ir garsi televizijos laidų vedėja Oprah Winfrey.

„Kai čia persikėlė Oprah, Montesitas tarsi atgimė. Dabar čia apsigyveno karališkoji šeima... Gera žinia ta, kad dėl to išaugo nekilnojamo turto kainos, o bloga – kad eilės „Starbucks“ darosi nebeįmanomos“, – žurnalistams pasakojo R. Lowe‘as.

Aktorius taip pat paneigė gandus, kad, esą, skandalingasis Meghan Markle ir princo Harry interviu O. Winfrey buvo filmuojamas būtent jo namuose: „Visi kažkodėl galvoja, kad tas interviu buvo filmuojamas mano namuose. Po kažkiek laiko imta kalbėti, kad filmavo mano bičiulio Tedo Sarandoso, vadovaujančio „Netflix“, namuose. Štai ką pasakysiu: neturiu žalio supratimo, kur tai buvo filmuojama. Mano versija, kad tai buvo pačios O. Winfrey namai. Žinau tik tiek, kad lokacija laikoma paslaptyje“.

Priminsime, kad M. Markle ir princas Harry už savo namus Montesito rajone nepagailėjo 14,7 mln. dolerių. Juose įrengti devyni miegamieji, šešiolika vonios kambarių, biblioteka, biuras, SPA centras, sporto salė, žaidimų kambarys, teatras, vyno rūsys ir erdvus garažas. Saseksų sklype, kur gausu tankiai susodintų medžių ir plyti įspūdingo dydžio gėlynai, taip pat įrengtas baseinas, teniso kortas ir, žinoma, atskiras svečių namas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)