Savo instagramo paskyrose jie paskelbė pirmą vestuvių nuotrauką, praneša spletnik.ru. Santuoką Saša ir Feduk (tikrasis vardas – Fiodoras Insarovas) įteisino Barvichos civilinės metrikacijos skyriuje. S. Novikova vilkėjo „Bottega Veneta“ suknelę ir baltą vestuvinį švarkelį, pabrėžusį grakščią figūrą. Jaunikis buvo pasipuošęs baltais marškiniais ir stilingu kostiumu.

Po nuotrauka įsimylėjėliai parašė vieną žodį: „Šeima“.

Beje, neseniai pora dalyvavo pirmoje bendroje fotosesijoje populiaraus žurnalo viršeliui. „Tatler“ duoto interviu metu juodu prisipažino, kad neturi konkretaus plano, pagal kurį per tam tikrą laiką „reikia sukurti šeimą“. S. Novikova pareiškė, kad Feduk yra pirmas žmogus jos gyvenime, santykiai su kuriuo kasdien vis gerėja ir tvirtėja.

„Man taip nutiko pirmą kartą gyvenime: kiekvieną dieną supranti, kad būti su tuo žmogumi darosi vis geriau ir geriau. Meilė, komfortas – tai svarbiausi dalykai. Kai jautiesi maksimaliai gerai, tau iš išorės nieko nereikia. Ir net viduje nieko nereikia. Viskas yra. O jeigu kažko visgi prireikia, gali tiesiog apie tai užsiminti ir gauti tą pačią akimirką“, – sakė S. Novikova.

Priminsime, kad S. Novikova ir Feduk yra kartu maždaug trejus metus. Reperis pademonstravo iniciatyvą ir parašė Sašai instagrame – prasidėjo jųdviejų bendravimas, gana greitai peraugęs į romaną. Tada Feduk parašė Sašai, kad ji yra „gera“, o moteris originaliai atsakė perdaryta jo hito „Rožinis vynas“ eilute: „Tu toks gražus, kad man atima kvapą.“

Tiesa, S. Novikovos tėvai iš pradžių skeptiškai žiūrėjo į dukters vaikiną: bijojo, kad reperis nenusiteikęs rimtiems santykiams. Viskas pasikeitė po oficialaus susipažinimo, kurį Feduk kaip tik prisiminė neseniai duoto interviu metu.

„Supratau, kad jokiu būdu negaliu apsimesti tuo, kuo nesu. Kai jos tėvai pradėjo klausinėti įvairiausių dalykų, nesipiktinau jų klausimais ir neiškėliau scenos. Filmuose tokia situacija yra gana dažna: jeigu tavo tėvai nenori, kad būtume kartu, išvažiuokime į kitą miestą. Jų draugijoje nesijaučiau marginalu, keistuoliu, gatvės vaiku, kuriam lemta kristi veidu į purvą. Bendravome gražiai, buvome atsipalaidavę“, – pasakojo atlikėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)